Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Krisz555 #3228 üzenetére

    Szia! Roppant egyszerű a megoldás. Lépések egy jól működő változatra:

    1. Adott közös config.pro-t érintetlenül hagyod. Amennyiben ez a config.pro közös, és semminemű változás nem lesz benne (lévén közös - ha netán mégis, akkor mindenkinél a csapatban), igy ezt a c:\...\proeWildfire 2.0\text könyvtárban érdemes tartani, mint abszolút 'bázist'.

    2. A munkakönyvtárakban elhelyezett config.pro-k felülirják az iméntit (avagy kiegészítik) - hogy ez automatikusan menjen, hozz létre egy új parancsikont az asztalra (vagy start menübe) melynek az eredtihez képest a tulajdonságaiban (jobb klikkes menü) ird át az 'inditás helyét' egy új könyvtárra - ez lesz az új, egyéni inditási munkakönyvtár (startup directory)

    3. ebbe az új könyvtárba helyezd el azt a config.pro-t, amely már tartalmazza a régi beállitásokat. Ezeket automatikusan beolvassa a proe inditáskor, de csak ha azt az új ikonnal inditod. Értelemszerűen az ismételten szereplő paraméterek felülirják a bázis config.pro paramétereinek értékeit.

    Ezzel a megoldással programindítást követően ugyanúgy van módod kiválasztani az éppen aktuális projekted munkakönyvtárát, hogy abban dolgozhass, más dolgod nincs is. Ugyanakkor egy eredeti változat is megmarad az eredeti ikonnal, eredeti beállitásokkal. (Amennyiben ez utóbbira nincs szükség, úgy egyszerűen a már meglévő ikon startup directory-jába is rakhatod a kiegészitős config.pro-t - kavarodás ekkor sem lép fel.)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák