Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Egyetértek.
Az elnökhöz: a ruszkik nagyon jól sakkoznak. Lehet, hogy minden anomáliája (finoman fogalmaztam) ellenére az új elnök jobban jön még így is a nyugati világnak, mint egy kiszámíthatóbb. Ugyanis nála a kiszámíthatatlansági faktor óriási és szerintem az őt körülvevő tanácsadó és befolyásos kör az, ami eldöntheti ennek fényében, hogy mi az a szitu, amiben engedi ezt az elnököt szabadon futni a "hülyeségeivel" (amolyan ellenség megzavarás téren) és mi az, amiben pedig hatékonyan tudnak rá fékeket adni és ott a hülyeségeitől megvédeni a külvilágot.
Mindenesetre a következő 4 év nem az lesz szerintem, amikor a tőzsdei árfolyamok egy unalmas vonalzóegyeneshez korrelálnak majd..
Hogy beárazta mindenki szépen, hogy Ukrajna nem lesz annyira megsegítve, visszább húzódik, bla bla, aztán lehet, meglepődünk mi is, oroszok is, mindenki is..
Kicsit ki-zoom-olva ebből: olyan világot élünk, amiben még holnapra se mernék tippeket tenni most, mi várható, nemhogy akár csak fél évre előre. Ma ezt mondunk, holnap azt mondjuk. Teljes k.o.
Ja és ne legyen kétségünk, közelít egy újabb adósságplafon emelés. Olyan nincs, hogy a kormányzat összeomoljon..
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Politikai mémek
- Futás, futópályák
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Battlefield Labs - Közösségi tesztelés előzi meg az új játék érkezését
- TP-LINK routerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget