Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz bambano #3 üzenetére

Egyetértek.

Az elnökhöz: a ruszkik nagyon jól sakkoznak. Lehet, hogy minden anomáliája (finoman fogalmaztam) ellenére az új elnök jobban jön még így is a nyugati világnak, mint egy kiszámíthatóbb. Ugyanis nála a kiszámíthatatlansági faktor óriási és szerintem az őt körülvevő tanácsadó és befolyásos kör az, ami eldöntheti ennek fényében, hogy mi az a szitu, amiben engedi ezt az elnököt szabadon futni a "hülyeségeivel" (amolyan ellenség megzavarás téren) és mi az, amiben pedig hatékonyan tudnak rá fékeket adni és ott a hülyeségeitől megvédeni a külvilágot.

Mindenesetre a következő 4 év nem az lesz szerintem, amikor a tőzsdei árfolyamok egy unalmas vonalzóegyeneshez korrelálnak majd.. :D

Hogy beárazta mindenki szépen, hogy Ukrajna nem lesz annyira megsegítve, visszább húzódik, bla bla, aztán lehet, meglepődünk mi is, oroszok is, mindenki is..

Kicsit ki-zoom-olva ebből: olyan világot élünk, amiben még holnapra se mernék tippeket tenni most, mi várható, nemhogy akár csak fél évre előre. Ma ezt mondunk, holnap azt mondjuk. Teljes k.o. :)

Ja és ne legyen kétségünk, közelít egy újabb adósságplafon emelés. Olyan nincs, hogy a kormányzat összeomoljon..

[ Szerkesztve ]

Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák