Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz DJ. Ru$y #6379 üzenetére

    Ebben igazad van erre én is gondoltam, csak kellene valami megoldás az ilyenre, mert ugye ez elégé fura és kellemetlen, mert az tény hogy az arányt növeli de az ilyet nem szeretem, mikor egy olyan miatt növekszik az arány ami igazán nem illet meg, vagy inkább nem jogos.

    Amúgy nem tudom mi okoz a kliens oldalon ilyet, ilyennel még nem találkoztam eddig, lehet hogy a többi torrent program kezeli az ilyen eseteket (transmission, qbit) tudom a DS is transmissionon alapszik, de eléggé át van alakítva funkcióiban.
    Próbáltam a Vezérlőpult > Biztonság > Tűzfalban blokkolni, illetve az automatikus blokkolásban is, de eredménytelenül, ugyan úgy ott volt, nem bontotta a kapcsolatot egyik beállítás sem, ennek az okát nem értem, úgy tudtam hogy ennek azért működnie kellett volna, és bontania kellett volna a kapcsolatot neki, de lehet hogy én tudok valamit rosszul, és nem is ott kellett volna blokkolna.

    [ Szerkesztve ]

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák