Új hozzászólás Aktív témák

  • Zol77

    aktív tag

    Üdv,

    említettem korábban ezt a kamerát : [link]
    Mivel páran írtatok privátot,hogy jelezzek vissza ha megjött,inkább ide írom,hátha másnak is hasznos lesz.
    A kamerát egyből hozzá lehetett adni a nashoz, márka : onvif , modell : generic_onvif , és már fel is ismerte a nas. A képe folyamatos,semmi akadás,a minősége teljesen jó,most az esti képe is teljesen vállalható,kb 10-12 métert simán bevilágít a 4 nagy infra led,de lehet kicsit többet is. Méretre elég kicsi,nagyobbra számítottam,maga a kamera ház kicsit kisebb,mint egy 0.33-as dobozos kóla :)
    Az admin felület elérése katasztrófa,de egyszer kell csak beállítani, a többit a nas végzi úgy is.
    Maga a felület az meglepően jó,átlátható,csak amíg ide eljut az ember,az körülményes.
    Csak IE alól megy,ott is activex kell,ha ez megvan,lehet login előtt nyelvet állítani,és be lehet lépni az admin felületre.
    Bármi más böngészőn csak kínai baromság jön be kép nélkül,és kitölthetetlen login mezőkkel :)
    A kamera admin felülete univerzális,azaz nagyobb modelleken is ez futhat,ahol van pl rögzítés a beépített hdd/sd -re ,meg ott a PTZ kzelőpanel is, itt is megvannak ezek az ikonok,de értelemszerűen nem történik semmi,ha rákattintok,mert ennek nincs belső tárhelye,és nem forgatható. Win 10 alól nem sikerült semmivel se konfigolni,az Edge úgy reagált,mint pl a Chrome, csak Kínai szemét jött be,és nem lehetett belépni. Asszony laptopjáról (Win 7 + IE) konfigoltam , eddig jó.
    EU-s oldalról lett véve,így nem volt vám+áfa ,viszont valamivel több volt,mintha Kínából jött volna, de ott meg ugye ott a vám + áfa. Nagyjából ennyi, még hétvégén nálam lesz,utána lehet veszek én is,addig meg még tesztelgetem.
    Összességében azt mondom,nekem ez megér 12000Ft-ot,főleg az itthoni 30000-es 720p-s kamera árakhoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák