Új hozzászólás Aktív témák

  • SFU

    tag

    válasz stigma #23022 üzenetére


    kgymac


    -=Jam=-

    stigma

    Köszönöm a válaszaitokat, de ha visszaolvassátok, amit írtam mindenben úgy jártam el, ahogy a telepítés leírásában benne van, minden rendben lefut, zöld és OK, de mégis egy olyan MAC adress és PID/VID jön létre, ami nem a kérdéses USB-s pendrive sajátja. Az userconfig fájl módosítására maga a loader hívja fel a figyelmet a fordítás során.

    A telepítés meghiúsulása miatti kérdésemre Jam azt javasolta, hogy a PID/VID értékekkel lehet baj, de nem kaptam választ arra, hogy hol/hogy tudom ezt megtenni, mivel itt a grub fájlban nincsenek ezek az értékek benne, kvázi nincs mit szerkeszteni, de az idézett userconfigban benne vannak, amit mostmár kimásoltam, kicsomagoltam, módosítottem és visszacsomagoltam, majd visszamásoltam az eredeti helyére az USB-n, de láss csodát, még mindig a TninyCore által létrehozott adatkat használja.

    Nem tudom, sikerült-e jobban megvilágítanom mi a problémám, azon kívül hogy tudok y+ENTERT nyomni minden sor után.

    Köszönöm az eddigi válaszaitokat és az elmondottak alapján van-e valamilyen más ötletetek, hogy működésre bírjam a loadert.

    Üdv!

    "Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.” ― G. Michael Hopf, Those Who Remain

Új hozzászólás Aktív témák