Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Essejó #12776 üzenetére

    Látszania kellett volna a lemezeknek már elsőre is szvsz. Bár akár az is lehet, hogy a véletlen törlés/felülírás ellen védi a bootloader így a diskeket
    Nálam ma került bele 2x3gb-s toshiba, de elsőre nem látta a lemezeket, sem bios, sem synoval. Egy n40l-em van, én voltam a béna, nem pattintottam be teljesen a microsas kábelt. Miután bepattant teljesen, már nem volt gond. Ill. csak annyi, hogy másodikra találja csak meg az xpeno-t az assistant.
    Korábban arra gondoltam, hogy a böngészők tárolják és felajánlják a legtöbbször használt címeket, nálam is ajánlgatja a korábbi mentést, ha az xpeno címét írom be. De ha nem adsz meg portot, akkor az alap 80-asra próbál kapcsolódni. Ha már telepítve van a dsm, akkor működik az átirányítás a kezelőfelülethez megadott portra (def:5000). De ezt már nem tudom kipróbálni, mert ha csak az új lemezek voltak benn, már ment is az átirányítás a defaultra. Hasonló eset rémlik a syno topicból, kb. az utolsó fél évet átolvastam, hogy nagy meglepetés ne érjen.

    Akinek két hálókártya is van a gépében, a syno assist hány nasnak látja ? Nálam kettőnek, ha be volt dugva mindkét utp. BOND ugyan nem lesz, a routerem olcsó tplink, elvileg nem támogatja.

Új hozzászólás Aktív témák