- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
Aktív témák
-
-
KovacsUr
addikt
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30446[/L]
-
-
Elvileg te is rendszergazda vagy.Magyarul nem kell külön rendszergazdaképnt be jelentkezned. Miután be jelentkeztél a vezérlőpultba a mappáknál (ha jól emlékszem ) kapcsold ki az egyszerüsített biztoságot (simle security). Majd jobb gombal ha rákattintasz a cél mappára elvileg egy el több füll lessz minek az lessz a neve h. biztonság v. secutrity attól függ h. magyar v. angol az xp és ott töröld ki az összes jogot majd adj magadnak hozzáférést. Résszletesebben most nem tudom elmondani mert igy fejből nem emlékszem.... :(( Kb ennyit tudok segíten remélem azért valamit használ..
-
Csigapa
tag
Már másik fórumban próbálkoztam de ott nem kaptam választ, pedig nagyon fontos volna...
XP Home elszált (intel raid rulez) újratelepítettem, és a legfontosabb könyvtáramhoz nem enged hozzáférni! Úgy emlékszem ''saját tulajdonba'' vettem korábban, és most hiába vagyok rendszergazda jogú, kicsukott(ntfs).
Állítólag valahogy be lehet jelentkezni Home-ba is rendszergazda-felhasználónéven, de nem tudom hogy. (Az aidában látni is egy rendszergazda$-t) Talán az segítene?
Vagy valami progi, hogy legalább olvasni tudjam.
Vagy esetleg W2K rendszergazdája látná?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Witcher topik
- SörcsaPH!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Metal topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest