Aktív témák
-
-
KovacsUr
addikt
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=30446[/L]
-
Elvileg te is rendszergazda vagy.Magyarul nem kell külön rendszergazdaképnt be jelentkezned. Miután be jelentkeztél a vezérlőpultba a mappáknál (ha jól emlékszem ) kapcsold ki az egyszerüsített biztoságot (simle security). Majd jobb gombal ha rákattintasz a cél mappára elvileg egy el több füll lessz minek az lessz a neve h. biztonság v. secutrity attól függ h. magyar v. angol az xp és ott töröld ki az összes jogot majd adj magadnak hozzáférést. Résszletesebben most nem tudom elmondani mert igy fejből nem emlékszem.... :(( Kb ennyit tudok segíten remélem azért valamit használ..
-
Csigapa
tag
Már másik fórumban próbálkoztam de ott nem kaptam választ, pedig nagyon fontos volna...
XP Home elszált (intel raid rulez) újratelepítettem, és a legfontosabb könyvtáramhoz nem enged hozzáférni! Úgy emlékszem ''saját tulajdonba'' vettem korábban, és most hiába vagyok rendszergazda jogú, kicsukott(ntfs).
Állítólag valahogy be lehet jelentkezni Home-ba is rendszergazda-felhasználónéven, de nem tudom hogy. (Az aidában látni is egy rendszergazda$-t) Talán az segítene?
Vagy valami progi, hogy legalább olvasni tudjam.
Vagy esetleg W2K rendszergazdája látná?
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- fűnyíró traktor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest