-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz razorka777 #14049 üzenetére
Én vettem hozzá egy mágneses töltőt, igy probléma megoldva.
-
Janou
őstag
válasz razorka777 #14883 üzenetére
A kamera alkalmazás leállt vagy valami hasonló hobaüzenetre gondoltam...
-
Janou
őstag
válasz razorka777 #14887 üzenetére
Köszi. Jövő héten megjön a teló aztán megy is rá a Lineage. Persze a kérelem jóváhagyása után. Ilyen hibába még S3-on futottam bele. Mondjuk ott még CM-nek hívták.
-
TomPack
őstag
válasz razorka777 #14889 üzenetére
Miért borzalom? Mi a baj a MIUI-val? Bárcsak minden rom ennyire testreszabható lenne.
-
Ájvé
veterán
válasz razorka777 #14911 üzenetére
Kapcsold ki a MIUI memória optimalizációt.
-
Ájvé
veterán
válasz razorka777 #14913 üzenetére
Van MIUI optimalizáció meg memória optimalizáció a fejlesztői beállításokban, mindkettőt kapcsold ki. Másik ami még hatékonyabb lakatold le az alkalmazást amit nem akarsz hogy bezárjon. Lent megnyomod a menü gombot és az adott alkalmazás ikonját lefelé húzod.
Termi92:
Mivel nyitod azt az excelt? 2-3 percig semmi nem tölt még nálam Mi 3-on se, az bizony az app hibája, nem a MIUI miatt van.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz razorka777 #15307 üzenetére
Ahogy mondja. Ujra fogja inditani a telefont.
-
Janou
őstag
válasz razorka777 #15351 üzenetére
Köszi, legközelebb lehet megnézem majd azt is, ha kezem ügyébe kerül egy másik teló. Ez a parancssoros ablak már be volt lőve
-
-Prometheus-
tag
válasz razorka777 #15381 üzenetére
Ezért kell rögtön számítógépre másolni az SD teljes tartalmát (beleértve a TWRP mentést is), majd wipe-olni az SD-t is. Annál tisztább lappal nemigen tud indulni az új rom.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz razorka777 #15546 üzenetére
Agyfaszt kaptunk tőle.. egy beteg ember...
Más gondjai vannak szerintem... Email címére kell guglizni
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
lolka-bolka
tag
válasz razorka777 #15569 üzenetére
Köszönöm a linket..
-
slezakimi
senior tag
válasz razorka777 #16609 üzenetére
Igen és is a Lineage.-ra gondoltam.
Láttam Xda.-n van sok, gondoltam van olyan ami jobb lenne.
Köszönöm a válaszod, az egyik alternatíva ez""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
slezakimi
senior tag
válasz razorka777 #16613 üzenetére
Ezt is megnézem.
Mennyire akkubarát ez a rom?""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
crok
Topikgazda
válasz razorka777 #17880 üzenetére
Jaja, volt mar rola szo, kerek kodokat kell hasznalni, amit a led meg is tud jeleniteni. A kezzel tekergetett szineket "nem kerekiti".
-
V.Stryker
nagyúr
-
Gloob
addikt
válasz razorka777 #25850 üzenetére
Pontosan így van. Én nemrég jártam így, egy ismerősöm telefonjával. Ő a feleségének adta oda, de addig nem lehetett a feleség fiókját létrehozni új fiókként, amíg a férj régi fiókjával be nem léptem. Utána hozzáadva a feleség fiókját, majd törölve a férj régi fiókját, már működött a dolog. No meg még annyi volt, hogy a sok próbálkozás miatt kellett kérni egy telefonos azonosítást sms-ben.
Samsung Galaxy A52S
-
V.Stryker
nagyúr
válasz razorka777 #25853 üzenetére
Így nem ment. Vagyis ezt megtettem, de nem oldotta meg.
Tehát én fiókommal be, utána beállítások fiókok alatt új gmail fiók, ami az övék és az enyémet törlik. Ennyi?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest