- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Manjaro Linux
- Linux kezdőknek
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Videó stream letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
janeszgol #129 üzenetére
Most ezt nem értem. Azt mondtad hogy a fent említett app első indítása után ezt megkérdezi. De tegyük fel hogy nem kérdez semmit. A telefon bekapcsolása után egy alap tudatlan user már a belakással se fog boldogulni. A reklámok kikapcsolása youtube videó alapján nem sok idő. A Youtube reklám miatt lehet csak több. Ezt meg aki beállítja neki simán megtudja tenni. Hiába mondjuk hogy van olyan gyártó ahol nincs reklám mert ez nem igaz. Épp csak app függő. Ezek szerint nálad a Youtube meg a Face nem reklámos?
Mellesleg nem csak és kizárólag a Xiaomi csinálja ezt. Rendszer menüben zavar a reklám a facen, youtuben, vagy bármilyen böngészőben vagy az utcán, a tvben meg nem? Sokkal nagyobb probléma szerintem az hogy az adataink mindenhol szivárognak és igazából a hatóságok is leszarják. -
7Heads Drago
veterán
válasz
FuRiONight #127 üzenetére
Miért nem lehet Chromet használni rajta?
Jómagam már legalább 5-6 gyártó teloját használtam és egyszerűbb ha mindig ugyanazt használom és abban legalább megtalálom a keresési előzményeket, jelszavakat egyebeket a bejelentkezés után. Arról nem is beszélve hogy az androidba bejelentkezve máris tud mindent. -
7Heads Drago
veterán
Nekem Poco F5 van MIUI-val. Nincs vele reklám bajom, viszont tény hogy nem is használom a Xiaomi alkalmazásait. Sőt xiaomi fiókom sincs rajta. Miért is tenném? Nekem jobban megfelelnek a Google ajánlatai ugyanezekre. És mindegy hogy pc-n vagy telefonon dolgozom látom az előzményeket. Viszont ugyanezen alkalmazásokat bármely másik gyártó telojára telepítjük gondolom ott is reklámosak lesznek. Mint ahogy nagyon sok más alkalmazás is az. A reklámokra épül az egész piacgazdaság. Nem tudjuk kikerülni őket.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Ez is csak app függő. Mert a facen az iPhoneal is reklámot fogsz nézni. Viszont a Samun is van reklám emlékeim szerint. Azon appok amiknek van fizetős és ingyenes verziója azok mind reklámosak. Ios vonalon ez nincs, ott vagy megveszed vagy nincs és kész. Erre én nem verném a mellemet.
-
7Heads Drago
veterán
Már nem azért de szerintem az iPhone 16 is kisméretű telefon, sőt a 6.3 collba még a I16 Pro is belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi 15 legnagyobb ellenfele a Galaxy S25. Az sem változott sokat, úgyhogy ez sem. Ettől még elég jó.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest