-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
HarryPotter #31669 üzenetére
Szerintem 120 fps-re ne Series S-t vegyél...
-
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI #30999 üzenetére
Ebben mondjuk van igazságod... Hát, meglátjuk mi lesz jövőre, én nem hiszem, hogy a hossabb kötelező garanciát is csak úgy lenyelnék a cégek (ez itt most pont nem játszik), félek, hogy januárban lesz egy 10-15%-os általános áremelés a drágább elektronikai cuccokra...
-
consono
nagyúr
válasz
FollowTheORI #30993 üzenetére
Meg hogy a forint árfolyam milyen lesz januárban...
Ja, megjött a XSS, most melegszik[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz
Silεncε #30813 üzenetére
Már most sokba került. Most magam, magunk ellen beszélek, de szerintem hülyék voltak, hogy ebbe belekezdtek. Nincs még rutinjuk... Pl. az Ubisoft mit csinált az AC: Valhalla-val? Semmit. Adott ki patcheket, javítja a teljesítményt, de ennyi. Az is most jött ki, az is bugos, mint az állat... Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni
-
consono
nagyúr
Eh, csak nem bírtam ki januárig, megrendeltem ma a Series S-t...
Mire megjön befejezem a Yakuza Kiwamit PS4-en, a Kiwami 2-t már itt kezdem!
-
consono
nagyúr
válasz
laerdridam #30037 üzenetére
Nem fogja észrevenni, meg én sem, ha meglesz egyszer, mert nem lesz ott mellette a Series X
Mint ahogy most sem látom a PS4 FAT vs. Pro különbséget.
A lemezmeghajtós témához kapcsolódva és az elmúlt 4-5 évben összesen 4-5 alkalommal használtam a drive-ot, ebből kétszer DVD lejátszásra, kétszer meg a 360-on a ME2-3-hoz. Az 5. a GoW volt PS4-en. Szóval nem fog hiányozni -
consono
nagyúr
válasz
Xanax88 #29863 üzenetére
Engem a "kell" érzés egy hete kapott el, mikor a kölöknek aktiváltam a game pass ultimate-et
Van egy csomó olyan játék a GPU-ban, amit mindig halasztgattam, hogy megvegyem, vagy nekem, vagy a kölöknek. Olyan egyszerűen lehetne most mindennel is játszani havi fél-egy játék áráért az akció után is, ami kimaradt ... Nagyon jól elvoltam az elmúlt 4-5 évben a PS4-el, előtte meg a 360-al, játszom is mindegyiken még ma is. De PS-en amit akartam más mindent kijátszottam, vagy multiplatform cím, a kedvenc kiadóimtól meg nem jön semmi most még pár évig... Ráadásul lesz váratlanul év végi bónusz, amiből kijönne a Series S (ebben gondolkodom, mert csak FullHD kijelzők vannak itthon, nem is nagyon tervezünk váltani a következő 2-3 évben) és akkor nem a PS5-re félretett pénzből kellene vennem
Már csak az asszonyt kell meggyőznöm, de mivel úgy sem terveztem a vásárlást január előtt, van még egy kis időm...
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Series S-en tolja valaki a CP 2077-et? Videókat láttam már, azokon vállalható volt. Élőben milyen? Vagy inkább a CP topicb menjek ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest