Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz parandroid #98579 üzenetére
360bol nem tudom hogy jön ki a matek... a legnagyobb BF akció is 249 euro volt. a kontrollerre meg 36. 3gyereke + én... 3 x 36 = 108 most járok 357-nél.... 26 hónap okosban volt 72 euro, az 429. A játékokat tegyük fel hiszek neked hogy olcsóbban megtudtam volna venni - bár lásd előzmények, EGY FILLÉRREL SEM OLCSÓBB MOST, HOGY VAN GPU-M, mint amikor nem volt.... 629 euronál járunk még így BF-el, okosított GPU-val IS! és itt vannak ezek a pixeles xarok, amik nekem fent vannak a padláson ingyé... Közben meg elhaladt a technika... Mi a xart csinéltak a fejlesztők??? Persze, megértem, hogy ráépült a retróra a kultusz, csak ennek még igy sincs értéke.... Na azt ne mond nekem, hogy a padlásról lehozott kvarcjátékokért, comodor64-ért, videotonért, majd adnak nekem többszáz eurot... Fejlesztőként én azt mondom - hozzá teszem SOHA nem voltam gémer - ez qrvára vér ciki és pénzgyár.... DE!!!!!! Tök jó!!! Mert a naiv kislányom karácsonyra smart grafikus táblát kap és abban él, hogy majd mekkora játékot/animációt tud írni.... ehhez képest meg jobban fog menni a pixeles amit én írok, az nagy raj lesz... hú de gexi vagyok.... beteg világ ez és kerek, oly kerek hogy én már álmodni is csak laposat merek...
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest