Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz ρσгτσ #91815 üzenetére

    Kérdés, hogy a történelem megint megismétli önmagát. Előző generációban azért a X és a Pro konzol inkább egy kényszermegoldás volt, nagyrészben főleg a 4k TV-k terjedése miatt (kisebbrészben meg az részbeni alul tervezés hibájából).

    Most azért azt lehet látni, hogy a 8k TV-k nem valószínű, hogy hasonló sikereket érnek majd el, így teljesítmény szempontjából annyira nem fontos ezek támogatása. Illetve lépbe kerültek a különböző modern felskálázó technológiák is.

    Amúgy ezt a 2 gépes dolgot nagyon sokan rosszul értelmezik. Az a MS oldaláról a bevett mantara, hogy a X a One X, az S pedig a One S utódja. De ha generációsan gondolkodunk, akkor nyilvánvaló, hogy a Series X valójában a One/One S utódjának kéne, hogy legyen (ahogy a PS5 is a PS4 utódja és nem a Pro-é).

    Vagyis ha valamikor jönnek majd félgenerációs gépek akkor ott már nagyon nagy lesz a különbség a Series S és a Series X+ (meg a PS5 Pro) között, kb. olyan lesz mint most a One S és a Series X között (és nem, a Cloud gaming ebben az esetben nem megoldás az S konzol esetén). Persze ha ez nem valósul meg akkor igazából nincs gond a Series S létezésének.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák