Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Újabb free play days, lepörgött az Olympic Games Tokyo. Mondhatni egy laza sportjáték minden korosztály számára (a felnőtt elbohóckodik vele, de a gyerekőc is élvezheti bőven, mert kb van 2-3 lényeges funkció, amit használni kell). Anno imádtam a 91-92-es Summer és Winter Challange-et, a nyári részből nem hozza ugyanazt az élményt, mint régen, de azért egész szórakoztató, sokféle sport van.
    Az egyéni sportoknál kimondottan a reflexek a fontosak, csapatjátékoknál inkább az ügyesség, mint pl egy 3on3 freestyle a kosaras rész Nekem pl a kalapácsvetés, tenisz és a rugby jött be a legjobban, baseballt meg egyáltalán nem tudtam játszani kb :D

    A karakterek mókásak, maga a felépített rendszer pedig korrekt. Van lehetőség gyors játékra, előre összeállított versenyszámokra a különböző sportokból, valamint ezt manuálisan is megtehetjük. Online, offline, 1-2 játékos lehetőségek vannak. Viszonylag részletesen személyre lehet szabni a sportoló kinézetét, képességeket variálhatjuk, sok ruha van, ami alapvetően gyökérség, de itt elég mókás, amikor a 100m-t lovagjelmezben darálja a figura. Ha ezek nem lennének akkor viszont komolyabbnak kellene lennie a játéknak technikailag is kicsit, hogy egy közepes szinten legyen. Abban az irányban is lett volna benne lehetőség.
    Alkalmi szórakozásnak jó, mindenből van benne egy kicsi és itt a móka van a főszerepben,így 7/10 körüli játék.

    .

Új hozzászólás Aktív témák