Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Kiprobaltam a the gunk-ot. Ez konkretan a Journey to the Savage Planet. Csak budget. Abban minden tobb, minden jobb, minden erdekesebb, minden atgondoltabb.

    Alapvetoen nem rossz, a grafika is tetszik, a hangok es animaciok is egesz okesak. A legnagyobb baja igazabol, hogy csontig leragott elemek, egy az egyben vannak mas cimekbol atveve, amivel igazabol nem lenne baj, de a ket fohoson kivul semmit nem adtak hozza pluszba. Lapos, ures es az elso 1-2 ora utan abszolut mindent lattal(maga a gameplay es az egyes mechanikak pedig mar elso percben tulsagosan ismerosek).

    A fohosok kozti kapcsolat lehetne egy erdekes pont, de total nincs kibontva, a felfedezes semennyire nem jutalmazo, a harc egydimenzios, a puzzle-ok gyerekekre vannak szabva. Szoval olyan erzesem van, hogy ha ezek kozul mondjuk egy temaban kiemelkedo lenne, akkor lehetne egy nagyon jo kis jatek, de igy viszont marad a kozepszeruseg.

    Az artwork miatt erdemes lehet vegigvinni, akinek tetszik, de sokat nem szabad varni. "Szerencsere" csak par ora, egy delutan alatt vegezni lehet vele. Azert irom idezojelbe, mert nem egy szar a jatek, nem kinszenvedes, de a vegere epp eleg. Ha hosszabb lenne, sokkal rosszabb lenne.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák