Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz ProEvoFan #69621 üzenetére

    Figyelj ez így volt ahogy mondod, védtem a béta alatt a BF2042-t már csak azért is mert BÉTA állapot alapján soha nem szabad végső konklúziót levonni.

    Ugyanakkor türelmetlen voltam, ezért megvettem a CoD Vanguardot annak ellenére, hogy ott is az volt a pletyka, hogy a fejlesztés nem a megfelelő ütemben halad. Ugyanakkor megjelenést követően játszom vele, és sokkal stabilabb, kiforrottabb az egész játék. Konzolon egyenesen zseni. Az Activision 2019-es Modern Warfare óta tökéletesen látja, hogy mik az igények, és hogy lehet hosszútávon fentartani egy ilyen játékot tartalommal.

    Na most a BF2042 esetében ezek közül egyet se érzek!
    - A látványtól se dobtam hanyatt magam, a fegyverek kidolgozottsága jobb az új CoD-ban.
    - Animációk, gunplay lassú, ócska. Egyszerűen gagyi, de még a BF1 és BFV-höz képest is!
    - Konzolon legyen szó PS5 vagy XSX (bár itt érezhetően stabilabb a játék) játszhatatlan, főleg egy CoD után. Túl nagy az input lag, célozni lehetettlen, egyszerűen nem működik semmi úgy ahogy vártam vagy amit elvárnék 2021-ben.

    Summázva, valóban semmi köze a bétához de ez egyértelmű is volt számomra. Ugyanakkor végig abban bíztam, hogy kapunk egy játszható Battlefield játékot, de kontrollerrel ez katasztrófa. Kipróbáltam a laposomon is, és ott is egy teljesen más játék képét mutatja. PC>XSX>PS5 , és ez egy dolog. De, hogy mind a 3 platformon különbözik a játék na az a nevetséges.

    És tudod nem sajnáltam a pénzt, mert nincs más hobbim. Ez van, megvettem a legnagyobb kiadást PS-re, a nagyobb játékosbázis és a kontroller miatt. Egyelőre várok, próbálom megszeretni. Akarom, hogy jó legyen, de nem tudja bevenni a gyomrom...

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák