Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz consono #63532 üzenetére

    En nagyon akarom szeretni, meg is vettem, de egyszeruen nem lehet. Annyira borzasztoan, hihetetlenul elavult minden letezo tekintetben, hogy fajdalmas.

    A 2000-es evekben voltak ilyen jatekok. A harc merhetetlenul clunky, az iranyitas bena, az animaciok borzasztoak, a hangok szornyuek, a szinkront hagyjuk, nagyon kinos, de a zeneket is valami gyerek irhatta, az interface gagyi, raadasul tele van hulye, megmagyarazhatatlan dontesekkel az "eletszerueseg" meg a "tuleles szimulacio" miatt.

    Borzasztoan hiteles, hogy 5 percenkent(szo szerint!) szomjan akar halni a karakter. De az is remek otlet volt, hogy amikor meghalsz, akkor valahol mashol ebredsz. Ehhez van egy kep, ahol leirja a jatek, hogy sikerult megmenekulni, eddig oke is lenne. De mikor a terkep masik felen ebredsz, a fele cuccod random eltunt - mert csak - es minden ellenfel ket utesbol meszarol le, az minden csak nem szorakoztato.

    A terkep hianya meg a regi oldschool rpg-ket juttatNA az ember eszebe es jo is lehetNE, de olyan mocsok sivar, dogunalmas, sekelyes es elettelen az egesz taj(az elso ket zona mindenkepp), hogy keptelenseg eszben tartani merre jarsz. Raadasul minden npc es ellenfel csak azert van ott, hogy ott legyen. Semmi celjuk, semmi ertelmuk, nem hiszed el, hogy itt elnek, dolgoznak, stb. Nulla elet van a varosokban is. Oda vannak teve, hogy a jatekos oda tudjon hozzajuk menni es ezt vegig erezni is a jatekon.

    Estig lehetne sorolni a benasagait, szimplan nem jott ossze az a jatek. Ha a fele hulye torekvest elvetettek volna, akkor lehetne egy baromi jo, tisztes iparos munka. De e helyett tegyunk bele mindent is, elvegre akkora fejlesztok vagyunk, hogy az esz megall(egy ertekelheto jatekuk nincs), hat bele is tort a bicskajuk. Ez nem az a liga, tul sokat akartak. Meg lehet nezni mas nehany fos, kispenzu csapatot, hogy milyen bitang jo jatekot lehet kesziteni, ha ismerik a korlataikat.

    Egy 2-3 ezer magyar kiralyi jatekpenzert talan megerheti, el lehet vele lenni, coop-ban egesz jopofa, de vegig az az ember erzese, hogy mekkora elbaltazott ziccer az egesz jatek.

    Nezd meg a free play days alatt, annyit boven meger, de nagyon ovatosan az elvarasokkal, mert csalodni fogsz.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák