Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz Steve1207 #58267 üzenetére

    Igazabol csak hozzaallas kerdese(mert mast tanultal meg a tobbi jatekbol), ha atall ra az agyad, akkor nem nehezek a souls jatekok sem. Csak "tanulni es emlekezni" kell benne folyamatosan. Mikor 25 oraval kesobb talalsz meg valami random dolgot egy karakternek, aki egy szem mondatban kerte ezt a jatek legelejen ... :D

    Az atmoszfera ugy altalaban szo szerint hihetetlen, meg amilyen elborult es beteg a japan elme, meg is latszik minden izeben. Mindenkepp ajanlom. :)

    A remnantot en is nagyon szerettem, tenyleg jo es valoban konnyebb, de tud nagyon mocsok lenni. Ami meglephet, hogy mivel te lovoldozni is tudsz, igy erre az ellenfelek is fel vannak keszitve. De, ha bedob melled 1-2 jatekost, akkor oriasi moka.(egyedul is)

    Az ashen sem rossz, de "sekelyesebb" mint a souls-ok, otod olyan hosszu nincs es nagyjabol nulla "shortcut" szoval a felfedezes fele olyan elmeny sincs. De jo kis jatek.(viszont draga!)

    Illetve a lords of the fallen-t tudom meg ajanlani, sokkal konnyebb/jatekosbaratabb, de meg epp eleg izzaszto, viszont nagyon jo a hangulata es precizebb/modernebb is az iranyitas, mint a souls-okban. Plusz most a sale alatt a deluxe kerul 1300 forintba.(a sima 900ft) Ha bejon a mufaj, kotelezo vetel.

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák