Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz persil #50968 üzenetére

    Én az ilyen eszközökkel azt vallom, hogy amíg azt nem PvP miatt használja, addig oké (mondjuk sztori küldetés, vagy olyan multiplayer, shared world játékos esetében ahol nincs igazán előny abból abból (nem okoz hátrányt másik játékosnak), hogy ezt használja.. ám legyen. Csak sajnos valószínűleg a legtöbb ilyent vásárló alapvetően kompetitív PvP miatt teszi meg.
    És még nem is az a legnagyobb gond, hogy csak simán bill./egér irányítást használ, egy alapvetően kontrollerre tervezet játéknál, hiszen bár előnye van, de azért nem akkora mint sokan beállítják (pontosabban legalább úgy kell tudni kell bill./egérrel játszani, mint kontrollerrel). Az ilyen és ehhez hasonló eszközökkel (pl modkontroller), szerintem a legnagyobb baj a makró szerű opció (vagyis amikor pl. egy kontroller-el hosszabb idő alatt elérhető funkciót egy gombnyomással elintéznek, vagy ennek köszönhetően érnek el ingmae glitch-et).

    Én olyan játékba, ahol PvP-be lehet botlani, már nem nagyon játszok a RDO kivételévvel (ott a SoT is, de annak bár van natív bill./egér támogatása, de még contoller only módba is van olyan eset, hogy az az érzése az embernek, hogy ilyen eszközt használhat).
    RDO-ban is a legtöbb gyanús egyént úgy lehet kiszűrni, hogy egy competitive játszmában nagyon dominál pl. míg a legtöbb jó játékos k/d aránya olyan 2-3, addig ezeknek van, hogy 30-40, és ezt úgy étem, hogy 130 kill 4 halál.
    De a kettő legmókásabb eset ezzel kapcsolatban, mikor az kilőttem kétszer az egyik ilyen játékost, és szinte egyből jött a meccs végén az üzenet spanyolul amiben az volt kb., hogy " látszik, hogy csak a csórók játszanak kontrollerrel".

    Az MS féle ban osztogatás meg érdekes dolog, mert múltkor egy olyan játékosba futottam bele egy hónapon belül kétszer, akinek a profilképe amin egy Series S rövidítést és egy tükrözött szvasztikát is tartalmazó 2 vh.-s német katonának a fényképe volt. Mind két alkalommal lett jelentve, de csak az első után kaptam értesítést, hogy csináltak valamit, második után máig (fél éve?) nem. De az első eset után kb. két héttel még mindig ott volt a profilján. De ha azt írod vissza valakinek, hogy pl. haddj már békén te idióta kretén (ismerőssel eset meg), akkor kapsz érte 1 hónap kommunikációs banánt).

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák