Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
VÉGRE JÖN A FOTÓMÓD A JÁTÉKBA!!!!
Jó, mondjuk ehhez több mint egy év kellet.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
-
válasz homerhamm #130903 üzenetére
Érdekes, én azt gondoltam, hogy ez már alap a mostani játékoknál. Szeretem a HP univerzumot, de ezzel a játékkal még nem játszottam. Régebbi részeket psp-n szerettem, meg a Lego verziót is. Várok egy jó kis akciót erre. Meg az is megzavart, hogy a képen new photo mode van. Ez azt is jelentheti, hogy a régi helyett egy teljesen új photo mód került bele. Nem gondoltam, hogy ez egy teljesen új feature.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zó
tag
Nem mindig az sajnos. A Gears 2-nél abba halt bele a második végigjátszás, hogy előjött a hírhedt profilbug, szétfagy, kaputt. Elkeserítő, hogy a 360 óta nem javították, azaz még ezt a "frankó" hibát is emulálják. Ez esetben plug and not play. Ilyenkor szívesen nyúlnék modhoz vagy bármihez, de marad a remastervárás.
Próbálkoztam amúgy troubleshootinggal, az időben elvitte 5 évnyi PC-s driverfrissítést, csak eredménye sem lett.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Dynasty Warriors Origins jön Xboxra?
-
Krisz0630
senior tag
Tegnap este végeztem a Hellblade 2-vel.
Nekem nagyon bejött a játék, az XBOX szerint 10 óra körül volt nekem, érzetre szerintem inkább 7-8 óra. Bár ez kettős dolog, mert olyan tömény és nyomasztó volt a játék, hogy azért néha lassan peregtek az órák.
A játékmenet olyan, amilyen, nekem tetszenek az ilyen cinematic és "csőjátékok", szerintem nem kell mindig az a sok hosszú és fárasztó open-world cucc.
A látvány nagyon pazar, szerintem az egyik legszebb game amit láttam, nekem a sztori is nagyon bejött, harcrendszer is egyszerű, de látványos.
Remélem lesz egy harmadik, befejező rész.XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Rankerz
senior tag
Sziasztok,
Microsoft Rewards beváltási lehetőségek fognak bővülni pl GamePass Ultimatere, ha több pontot szerzek vagy mindig csak ez a pár lesz (+ a sok alapítvány) ?
Köszi előre is! -
persil
nagyúr
Vegul en is nekiestem a lords of the fallen-nek.
Az "elsot" szerettem, olyan igazi kozepszar iparosmunka, de nem volt rossz, szoval erdekelt az uj is, de olyan lehangolo volt(szamomra) minden, amit olvastam rola, hogy eddig kimaradt.Par ora van benne meg csak, de igazabol tetszik, egyelore jol szorakozok vele. Nagyon jol nez ki, az mozgas/iranyitas kifejezetten jo es reszponziv, az animaciok is rendben, a csapkolodasnak van ereje.
Viszont kicsit az az erzesem, hogy annyira borzasztoan egyedit akartak alkotni, meg annyira el akartak terni a bevalt souls formulatol, hogy vegul telenyomtak mindenfele felesleges random otlettel, aminek kb. a felet ki lehetne dobni es meg jobb is lenne a jatek. 🤷
Egyszer biztosan vegigtolom, mert alapvetoen boven jobb, mint az atlag, de ennek nem ugrok majd neki 57x, mint a souls-oknak, azt mar most latom.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Redneck
nagyúr
Elkezdtem a Jedi Suevivort. Ugyan csak fél órája nyomom, de már érzem az erőt! Qualityn elég jól néz ki, és az utóbbi időben sok címnél megszoktam a 30 fps-t, így egyelőre bejön.
Mafia 3-mat ki akartam maxolni, de úgy felb*szott egy verseny, hogy letöröltem a francba.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz Phoen|x #130916 üzenetére
Hallottam hogy az a verseny legendás, de a remakeben full könnyű volt. Ez amin kiakadtam, a random fizikai faszságok, a szemét, direkt akadályozó forgalom, és a csaló AI miatt húzott fel.
Nem baj, így is jó game volt.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tasunkó
senior tag
válasz Redneck #130917 üzenetére
Az eredetiben is nagyon gyagyás volt a verseny, de 1 óra próbálkozás után lement. Annyit a remakeben is idegeskedtem vele, de ott nem kellett kitapasztalni a fizikát, elég jól ki is lehetett lökdösni, meg működött a valahány próbálkozásból egysze bejön, talán a régiben közelebb volt valami versenyhez, az újban inkább csak a programozásban az egérút megtalálása.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
kinghabi
csendes tag
sziasztok!
Fortnite miatt vettünk egy Xbox Series X konzolt a meglévő PS5 mellé, így tudunk együtt játszani és kevesebb bajforrással jár, mint egy jó gamer PC (szerintünk).
PS-en teljesen frankón működött a bill+egér kombó, akár kikapcsolt joystick mellett is, de xboxon folyamat dobálja 15 percenként, hogy a kontroller kikapcsolt és így meg a bill és egér is kikapcsol. Van erre valami megoldás? Próbáltam nézelődni neten, de sok mindenre nem jutottam.
Előre is köszi!!!PS5: kinghabi89
-
kinghabi
csendes tag
válasz ridiculous #130920 üzenetére
A Fortnite-ot nem engedi billentyűzetről indítani sajnos, a játékok nagy többségénél így lehet eljárni valóban
PS5: kinghabi89
-
bandi0000
nagyúr
Kértek már valakitől garancia papírt gariztatáshoz? Vagy ha az nincs meg, akkor 100% elég a serial number? Microsoft oldalán ugye írja, hogy meddig garanciás
Xbox One: bandymnc
-
Steve1207
veterán
válasz kinghabi #130921 üzenetére
Kontrollert, ha kábellel csatlakoztatod? Elméletileg olyankor le se kapcsolja, ha inaktív, hisz nem kell akkut kímélni meg ilyesmi és folyamatosan aktív lesz. Vagy csak megpöccinted a kart minden egyes körnél, aztán elvan addig.
(#130922) bandi0000: nem, beregisztráltad, látható, az van érvényben onnantól. Még annyi, hogy szimpla dobozban küld minden nyavaja nélkül, mert vissza is majd valami random dobozban küldik, ami épp a kezükbe esik.
[ Szerkesztve ]
.
-
parandroid
félisten
válasz bandi0000 #130922 üzenetére
A számla is csak akkor kell, ha nagyon eltér az általuk generált garanciadátum a szamlán lévőtől (ha például valami beragadt készletet vettél, ami hónapokat állt). Olyankor feltöltöd nekik a számlát, amin van szeriaszám, és korrigálják a dátumot azonnal. De a garis ügyintézéshez ilyenkor sem kell semmi.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
.LnB
titán
Van az úgy, hogy 2.5 óra játék után tudom, hogy számomra meg is van az év játéka.
szerk.: Bár még az idei COD bekavarhat.. Ha-ha-ha.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
We're excited to announce that we'll be partnering with
@Xbox
to publish our next new game. We're still very early in development, so you might not hear from us for a bit - but know that we're working hard on an experience we're so sooo inspired about! Can't wait to share more 💜I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Redneck
nagyúr
válasz ridiculous #130930 üzenetére
Megkérdezem havert ő hogy nyomja, mert ő is egérrel Fortniteozik, igaz Series S-en.
-
MrPeekaboo
senior tag
Skull and Bones 05.30 és 06.06 között szabadon játszható többek között Xbox-on is. A promó alatt az alap verzió féláron megvehető.
-
homerhamm
addikt
válasz MrPeekaboo #130932 üzenetére
Biztos sokan fogják megvenni.
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok!
Akinek van tapasztalata OLED monitorral. Ez a pixelmozgatás a beégés ellen mennyire zavaró? Mármint szemmel láthatóan tologatja itt össze vissza a képet a monitor random, vagy észre sem venni?
-
Döglött Róka
veterán
válasz thedivision2 #130934 üzenetére
Semennyire, en eszre se veszem.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
válasz thedivision2 #130934 üzenetére
Se telefonnál, se tv-n, se monitoron nem veszed észre.
-
thedivision2
aktív tag
válasz thedivision2 #130937 üzenetére
*Evnia
-
Redneck
nagyúr
70 centiről 40+ col? Inkább 2x ennyiről...
Más:
Ez a Jedi Survivor a későbbiekben is ilyen szépen fut quality módban, vagy csak a Coruscant smooth? Kíváncsiságból megnéztem perf. módban de ocsmány.[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
-
addikt
70 centiről 42 col, főleg ha nincs 4K, szerintem túl közel van. Az más kérdés, és játéktól is, meg egyéntől is függ, hogy mennyire lesz fárasztó belátni az egész képernyőt.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
T.Peter
őstag
~75cm-rol nezek 55"-et (2160p), teljesen ok, fejforgatas nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Évekig használtam 40-es tv-t monitornak, monitortávolságból, Semmi bajom nem volt vele.
-
70 centiről szerintem nem is látod át az egészet. De miért tolod az arcodba? Vagy egy kisebb monitor lenne jó, vagy nézd messzebbről.
-
Norb79
őstag
válasz thedivision2 #130940 üzenetére
Gyereknek 42 colos tv a “monitor”, 80 centi mély asztal, és a falon van egy ilyennel:
https://www.alza.hu/alzaergo-plate?dq=56281683-4 centit áll el a faltól.
De ez valóban egyedi ízlés kérdése amúgy.
-
Redneck
nagyúr
Mindenki azt csinál amit akar, de 1 méteren belüli távról 300+ nitet a szembe küldeni 40+ colon, szerintem dőreség. 32 col fölé nem nagyon mennék ilyen közelről.
icemad:
Használtam pár nagy, 27+ monitort méteren belül ülve, és a nagyobbak nem voltak kényelmesek, de ez egyéni preferencia.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
-
-
veterán
válasz T.Peter #130942 üzenetére
Kipróbáltam most én is milyen 55" 75cm-ről. Abszolut nem kell forgatni a fejet de nagyon bántja a szemet, főleg mivel automatikusan játék módba kapcsol a tv ha elindítom a gamet és nagyon világossá, élessé válik a kép. Szerintem ez már rövid távon is valamilyen szemkárosodást okoz, a fejfájáson,szédülésen és esetleges más következményeken túl. Nem tudnék így játszani vagy tv-t nézni hosszú ideig. Én kb 2-2,5 meterről nézem az 55"-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hálózati / IP kamera
- Energiaital topic
- Asszociációs játék. :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest