Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz cekkk #126136 üzenetére
100/50-es nettel én is ezt tapasztalom, hogy maximum ilyen 20-30 Mb/s a letöltés liveról. A nettel nincs gond, asztali gépen ha rámérek megvan a sávszél. Box be van kábelezve, a portok forwardolva vannak és értetlenül állok a dolog előtt. Volt, hogy 2Mb/s volt csak meg. Nyilvánvalóan user error
-
Gombinyó
őstag
Spotifyt használja valaki? Az normális, hogy iszonyat szarul szól boxon? Mintha 15 éve rátoltam volna a winampban a live effektet az mp3ra. Beállítást nem igazán találok az appban.
-
Gombinyó
őstag
válasz turikoczka #124297 üzenetére
Bizony, fontos, hogy kipihenten menjünk be dolgozni
-
Gombinyó
őstag
válasz DaveHutt #123413 üzenetére
Gyurcsók a rokonod? (ne vedd komolyan). Nincs köze a wifihez, mivel be van kábelezve a box. Asztali gépen mértem rá és megvolt a sávszél. Mindegy, túl van tárgyalva csak pillanatnyilag megint elment a kedvem a boxtól, mert alig van időm játszani és akkor is csak szopat.
-
Gombinyó
őstag
válasz Chumlee #121272 üzenetére
Kik azok az OW-sok? Nagy fekete autóval járnak?
A Forza 7 nem egy rossz játék, ha nem kapsz agyvérzést a bugoktól. A 6 nekem átgondoltabbnak tűnik, ennek képes beakadni a menüje, van hogy nem jön be az upgrade menü, beakad a csilingelő hang mikor számolja a kreditet... és nem javítják már hetek óta. Egyébként szép és jó játék, a fizika is rendben van.Itt is jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #120580 üzenetére
Nem látszik nála és vásárolni se tud kedvezményesen viszont multizni tud.
-
Gombinyó
őstag
válasz IntelKiller7 #120384 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem csatlakoztatható hozzá, hanem, hogy nem tölti az akksit.
-
Gombinyó
őstag
Hogy száradna le a keze a Turn10nek, amiért hazavágta a Forza 7et a véget nem érő credit hanggal. Már napok óta nem tudják javítani
-
Gombinyó
őstag
Forza 7ben másnál is beakad verseny után ez a csilingelő hang mikor számolja a krediteket? Hát szét idegel. Addig csinálja míg be nem zárom a játékot vagy a végére nem érek a következő versenynek.
-
Gombinyó
őstag
válasz frankdelgado #115998 üzenetére
Androidra már van.
-
Gombinyó
őstag
Normális, hogy a Mass Effect Andromeda ennyire szarul fut vagy nálam van valami gond? Kb minden felugrásnál beszaggat.
-
Gombinyó
őstag
válasz Aventador91 #113809 üzenetére
Ne itt hirdesd, mert törölni fogják. Ütközik a szabályzattal.
A gari pedig érvényes a külföldi gépekre is, mert MS garancia van. Nem kell számla se, sorozatszám alapján működik.
-
Gombinyó
őstag
válasz Stevenstyle #112324 üzenetére
Én nem, pont emiatt.
Pedig az egyetlen széria ami még a boxnál tartott. -
Gombinyó
őstag
válasz Czimby #112163 üzenetére
Nekem az volt az első, hogy minden assistot kikapcsoltam, de csalódás a játék. Arcadeot csináltak belőle. Nem érzem azt a fizikát ami megvan az előző a részekben. Tök jó, hogy elkezd zuhogni és áll a víz a pályán csak épp az autóval kicsit se kell másképp bánni. A kamionon sem érzem, hogy mekkora tömeget mozgatnék.
Gyönyörű a játék, jók a hangok de összességében nekem felejtős a játék. Egy kötött pályás Horizon eddig.
-
Gombinyó
őstag
válasz sugarforce #109438 üzenetére
A Resident Evil 7 is nagyon jó. Pont a napokban értem a végére.
-
Gombinyó
őstag
válasz CartmanLand0 #107260 üzenetére
Biztos be lehet állítani a hálózati beállításokban DHCP helyett a PPPoe-t.
-
Gombinyó
őstag
válasz Nayrobi #106667 üzenetére
Az összes része jó játék, én a 3. rész után (miután kijátszottam a single részt és még nem jelent meg a 4) döntöttem úgy, hogy megveszem 2-t. Élvezhető volt az is, nyilván a grafika gyengébb, de ha ez számodra nem jelent problémát...
Egyébként iszonyat hosszú az összes rész, én esélyt se látok rá, hogy végigtolom az összes futamot a 6-ban. -
Gombinyó
őstag
válasz MasterMark #105857 üzenetére
Arcade-ek közül a legjobbak közt van.
Home társam megvette, de én maradok a Motorsportnál. -
Gombinyó
őstag
válasz l.skywalker #99436 üzenetére
Az igen!
El vagyunk kényeztetve exkluzívok terén. -
Gombinyó
őstag
válasz IntelKiller7 #94346 üzenetére
Egy Dirtnek mi köze a Project Carshoz?
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
-
Gombinyó
őstag
válasz bogdanypeter #90331 üzenetére
Az osztrákoknál
-
Gombinyó
őstag
Volt már aki preowned játékot vett game.co.uk-tól és nem tudta feltelepíteni a lemez karcossága miatt?
Dűlőre lehet velük jutni anélkül, hogy vissza kelljen küldeni a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest