-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz IntelKiller7 #120384 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem csatlakoztatható hozzá, hanem, hogy nem tölti az akksit.
-
Gombinyó
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #120580 üzenetére
Nem látszik nála és vásárolni se tud kedvezményesen viszont multizni tud.
-
Gombinyó
őstag
válasz Chumlee #121272 üzenetére
Kik azok az OW-sok? Nagy fekete autóval járnak?
A Forza 7 nem egy rossz játék, ha nem kapsz agyvérzést a bugoktól. A 6 nekem átgondoltabbnak tűnik, ennek képes beakadni a menüje, van hogy nem jön be az upgrade menü, beakad a csilingelő hang mikor számolja a kreditet... és nem javítják már hetek óta. Egyébként szép és jó játék, a fizika is rendben van.Itt is jó áron van.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz DaveHutt #123413 üzenetére
Gyurcsók a rokonod? (ne vedd komolyan). Nincs köze a wifihez, mivel be van kábelezve a box. Asztali gépen mértem rá és megvolt a sávszél. Mindegy, túl van tárgyalva csak pillanatnyilag megint elment a kedvem a boxtól, mert alig van időm játszani és akkor is csak szopat.
-
Gombinyó
őstag
válasz turikoczka #124297 üzenetére
Bizony, fontos, hogy kipihenten menjünk be dolgozni
-
Gombinyó
őstag
Spotifyt használja valaki? Az normális, hogy iszonyat szarul szól boxon? Mintha 15 éve rátoltam volna a winampban a live effektet az mp3ra. Beállítást nem igazán találok az appban.
-
Gombinyó
őstag
válasz cekkk #126136 üzenetére
100/50-es nettel én is ezt tapasztalom, hogy maximum ilyen 20-30 Mb/s a letöltés liveról. A nettel nincs gond, asztali gépen ha rámérek megvan a sávszél. Box be van kábelezve, a portok forwardolva vannak és értetlenül állok a dolog előtt. Volt, hogy 2Mb/s volt csak meg. Nyilvánvalóan user error
-
Gombinyó
őstag
válasz hülyegyerek #126790 üzenetére
Nem tudom mit toltak mikor az 5 készült, de tényleg a leggyengébb rész.
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #126863 üzenetére
Áhh, már régóta megy a dlc-s lehúzás...
Forza 6-ból van talán olyan kiadás ami már tartalmazza az összes dlc-t, de abból meg már a 7. rész az aktuális. -
Gombinyó
őstag
válasz MasterMark #126945 üzenetére
Azért az komoly, hogy xbox-on nem lehet hozzáadni smb sharet. Nálam egyelőre kuka így, pedig már kezdtem örülni
-
Gombinyó
őstag
válasz DaveHutt #127658 üzenetére
250K-s PC-vel az MS exkluzívokat Xbox One S szinten sem biztos hogy futtatod néhány esetben
És szerintem itt a néhányon van nagyon erősen a hangsúly. Tényleg van pár olyan port amit nagyon nem sikerült optimalizálni, de ettől függetlenül már sok esetben egy 150k-s PC is veri a one-t.
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #134576 üzenetére
Goldal meg ingyen volt januárban úgyhogy olyan nagy piaca nem lehet.
-
Gombinyó
őstag
válasz mike1334 #135400 üzenetére
A szövet 39, olyat vegyél. Jyskből nekem egy 50ezres szék volt, aminek az egész háttámláját 4 csavar tartotta, ami az ülő rész aljába volt csavarozva. 1 hónap alatt meg is adta magát, ment vissza a boltba. 90kg vagyok, nem volt vészes terhelés. Mikor visszavették az eladó mögött volt pár törött karfás modell is. Ők ajánlották, hogy inkább visszafizetik az árát, ami elég sokmindent elmond... Ismerős jobban járt, az övé fél év után tört el.
A Markussal nincs gond, 40ért nem igen van más normális alternatíva.Olvass utána a székes topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest