- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Proxmox VE
-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
Skyhunter #62643 üzenetére
Nos igen. Eddig nem sok energia befektetéssel másfél karakterrel nullszaldósra ki tudtam hozni a token árát, talán még egy minimál nyereség benn is maradt (ami el is ment egy-egy battle pet-re
).
De ha nem fogom tudni kitermelni a token árát, akkor óvatos becslésem alapján nekem év végére el fog fogyni a goldom.
Nem tudom számoltak e azzal, hogy ha az embereknek elfogy a goldjuk akkor egyáltalán nem biztos, hogy visszatértnek a pénzes játék idő vásárláshoz? Mert én már szinte biztos vagyok abban, hogy ha nem tudom goldból fenntartani a játékot, akkor megköszönöm szépen ezt a ~7 évet, végleg vissza zavarom a démonjaimat a netherbe és szögre akasztom a varázsbotom. Meglátjuk.A mythic dungenekre és a régi HC-kra én is nagyon kíváncsi vagyok. Jó kis nosztalgia vonat lesz
Főleg, hogy kb 1 hónap múlva a DK-mal végre kifarmolom a shadowmourne-t és láthatóm majd (elméletileg) teljes fényében/sötétségében tündökölni
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest