Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Word 2003 SP2-es szerkesztoben a nyomtatási elrendezesben a margok vonalában a lap mind a 4 sarkaban megjelenik egy rovid visszintes es fuggoleges vonal. (Olyan mint a vagasi jel.) Nem tudom, hogyan kerult oda, es sajna arra se jottem ra, hogy mivel tudom kikapcsolni. Alapbeallitas, fuggetlen a megnyitott doksitol, mindegyiknel kiteszi. Nyomtatasban nem latszik. Ja, es a Mindent megmutat ki-be kapcsolasaval se tunik el...
Valaki talalkozott mar vele? Hol kapcsolhatom ki?
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Roszul tetted be a kepeket. Ugy tedd be, hogy ne csatolja, hanem fuzze hozza a doksihoz. (Mondjuk igy meg eleg nagy doksit fogsz kapni.)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok