-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Nem tudom csökkenteni, pont azért használok kábelnélkülit, mert a kazántól a legtávolabbi szobában van, a kazán meg 2 szinttel lejjeb a pincében.
Nappaliba szintén nem tudom tenni, mert a cserépkályha miatt falsot mérne.
2 födémet kell átvinni + néhány falat nem ideális az biztos, ezért keresek olyat ami a szabványos wifit használja, mert ott van kézfogás hogy igen megkaptam tcp protokol melett legalábbis.
-
Core2duo6600
veterán
Lehet furcsa, hogy ide írok ilyen kérdést, de Wifis termosztátot keresek.
Olyat ami az adó és a vevő között a normál wifi hálózatot használja, mert a tököm tele van azzal, hogy állandóan jelet veszít az Eberle, és ekkor vagy kikapcsolva marad vagy bekapcsolva marad a fűtés
Mivel csak egy irányú a kommunikáció az adó és a vevő közt.Az is jó lenne, ha böngészőből vagy okostelóról be lehetne avatkózni távolról.
+ még az öntanuló fűtésgörbe is jól jönne.Ki mit ajánl?
-
Core2duo6600
veterán
válasz
F_Zolee #6276 üzenetére
Ha ez megnyugtat nálunk is hasonló a helyzet, egy acer notesz, xp sp2 vel, usb és wifi vel.
Ugyanez a kulcs a vistas asztali gépen problémamentesen müködik.
szvsz arról van szó, hogy az xp nincs rendesen felkészítve a drotnélküli hálóra.
Akkor még szarabb volt a helyzet, amikor a kulcshoz adott cd ről feltett progi kezelte a wlan-t -
Core2duo6600
veterán
Ennyi válaszfal határeset, hogy mukodik - e
Jelentős különbségek vannak a wifi karik közt, eddig meghökkentő volt, amit egy beépített laptopé csinált, innen úgy 4 km re lévő sztk hálózatát látta, lehetett használni.
a wifi kulcs, amit a routerhez adtak, nem látja, még a szomszédokét sem.Ha kint vagyok a kertbe akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest