- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Linux kezdőknek
- Proxmox VE
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
hello. itt nagy lenne a veszteség?
a saját pc nél lenne még egy router. mindekettő dlink dir 600
-
XP NINJA
őstag
ahhoz hogy router routerrel mennyen ahoz crosslink utop kell? simával nem megy. info tanárom mondja hogy crosslink kell.
-
XP NINJA
őstag
-
XP NINJA
őstag
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
Hello
Otthoni hálózatot szeretnék építeni. Amim van: TP-Link TR-L460, Dlink Dir 600 Wireless N, TP-Link 5dbi antenna, 5000 forint.
A ház két szintes + padlás. A padlásra érkezik a 15 megás t-home netem. Ott egy Cisco modembe megy ami szétszórja 2 set top boxnak egy telefonnak és egy routernek. A router a 2. szinten van. Mellette van a PC-m és onnan megy kábelen egy másik szóbába egy második PC-hez. A wifim jele gyenge számomra és a ház vastag szerkezetes.
Az ötlet:
Felrakni a padlásra a d-link routert, aminek PC1-es portjából menne a szobámba a TP-link routernek a WLAN portjába. A TPlink szétszórná a két PC-nek. A DLinknek ez antennáját lecserélném egy Yagi 20Dbi-sre és 3méter kábellel kirakom a tetőre.
Csakhogy router-router nem megy. Hogy oldható meg? Nekem kábellel kéne a PC-kbe a ping miatt
-
XP NINJA
őstag
Van egy asus wl500g wifi routerem, de a szomszéd szobában alig van jel.
antennacsere megoldaná a gondot?
egy olyan antenna ami lefedi egy 100m-es körzetet mennyi lenne
? -
XP NINJA
őstag
Sziasztok
Honnan tudhatom meg hogy a következő iskolákban van-e wifi eléretőség, és nincs-e lekódolva? Bláthi ottó titusz, Elte gyakorl, Bólyai , Neuman János
ok: már voltam nyílt napokon, de még nincs wifi képes készülékem, csak 2-3 nap mulva lesz, és így nem tudom hol lehetne majd netezni
köszönöm, ha valamibe ütközik kérdésem, kérlek töröljétek!
Új hozzászólás Aktív témák
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G
- Dell gyári szám rajta Dell DP/N: 3P10Y, 03P10Y Part numbers DW5811e 3P10Y Sierra Wireless Airprime E
- HP pavilion dv7 alaplap i5 / DDR3
- Kingston A2000 1TB M.2 PCIe