-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
barbaron99
tag
sziasztok! Adott egy Linksys WRT54GL v1.1 router (DD-WRT 2.3) sugárzott jelét szeretném ismételni kültérben, légvonalban 140-150 méterre a routertől. Két kültéri antennát feltettem, ami elégséges teljesítményt / nyereséget ad, 50% felett. A fogadó oldalon kéne egy AP, universal repeater módban.
Erre gondoltam, TL-WA801ND, vagy TL-WA901ND. Ti mit ajánlotok? Ezen eszközök egyáltalán kompatibilisek lehetnek a fenti Linksys-szel? Antennáik leszerelhetőek, így egyikre rá tudnám tenni az átsugárzó külsőt. Mindegy, hogy melyikre teszem? Úgy értem repeater módban is minden antenna szór és vesz, vagy hogy van ez? Ebben nincs gyakorlati tapasztalatom, mert eddig amikor ismételtem egy jelet, akkor mindig a saját antennák jelei összeértek és azt erődítettem tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest