- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreiNN
tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni.
Minap átmentem a régebbi oprendszeremre(XP) csináltam egy töredezettség mentesítést,majd vissza az újabbra. bejött, hogy ellenőrizni kell a konzisztenciát,el is kezdte. de... nagyon lassan és szinte midnen indexet hibásnak látott törölt, áthelyezett.mondom ok, ő tudja.
Aztán ma akartam visszamenni, és a \system32\config\system - file hibás,vagy nem található hibaüzenet fogadott.
Először a repair mappából átmásoltam,kciseréltem a system, security, sam, default file-kat. El is indult. De a saját dokumentum mappám és a tartalma nem volt meg. (helyreallítás előtt a másik oprendszer sem látta a meghajtón a dokumentumokat )Aztán legutolsó registry-ből másoltam át ugyan ezeket a file-kat,de semmi.
Elő lehet még hozni valahogy a doksikat?Kösziii
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest