Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
-
dudi
senior tag
válasz
Tocika #25790 üzenetére
tapasztalataim szerint vista annyit eszik, amennyit a feladatkezelő teljesítmény ablakában az összesből kivonva a gyorsítótárazottat kapod. Az így is sok? Mert nagyon visszafogni sajna nem lehet jobban szerintem. Aero meg sidebar kikapcsolása sokat segíthet, más nemnagyon.
-
-
válasz
Tocika #10497 üzenetére
Hát igen a váltás szokatlan, de pl én már régóta használok vistat, és kis tulzással olyan lenne viszatérni xp-re, mintha xp-röl lépnék 98-ra..
A vlite-al le lehet faragni, én nem használtam, ha már beletettek vmit a vistába az maradjon is benne..nekem 50gigás particion van 32bites ultimate, az össz programom, és 3-4 játék is, plusz a tv-prog is ide vesz, hibernálás, pagefile...minden ezen. Én elférek. Meg manapság tizenpárezerért 2-300gigás winyókat is kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest