Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
-
dudi
senior tag
válasz
Tocika #25790 üzenetére
tapasztalataim szerint vista annyit eszik, amennyit a feladatkezelő teljesítmény ablakában az összesből kivonva a gyorsítótárazottat kapod. Az így is sok? Mert nagyon visszafogni sajna nem lehet jobban szerintem. Aero meg sidebar kikapcsolása sokat segíthet, más nemnagyon.
-
-
válasz
Tocika #10497 üzenetére
Hát igen a váltás szokatlan, de pl én már régóta használok vistat, és kis tulzással olyan lenne viszatérni xp-re, mintha xp-röl lépnék 98-ra..
A vlite-al le lehet faragni, én nem használtam, ha már beletettek vmit a vistába az maradjon is benne..nekem 50gigás particion van 32bites ultimate, az össz programom, és 3-4 játék is, plusz a tv-prog is ide vesz, hibernálás, pagefile...minden ezen. Én elférek. Meg manapság tizenpárezerért 2-300gigás winyókat is kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest