Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
#19617792 #574 üzenetére
Egy dologban gyorsabb: gyorsabban eldobálja a perifériákat és a hálózatot.
Munkában IT-tevékenységre céloztam, amire válaszoltam, nem mondjuk sorszámok kiadására érintőképernyőn.
Mellesleg én még nem találkoztam egy komoly céggel sem, akik windows 8-at használtak volna, pedig a világ piacvezetői vannak ügyfeleink között.
Egyébként több ügyfélnek az eredetileg w8-cal kiadott, érintőképernyős kliensére -kérésére rá kellett tenni a windows 7-est, rögtön stabilabb lett az eszköz, azóta is elégedetten használják.
Nálam is van átmenetileg egy Samsung Ativ 5, ennek is annyi nyűgje van, mint annak a bizonyos állatorvosi lónak.
Bár ebben az esetben a problémák egy részéről, mint például a fizikai billentyűzet elfelejtése talán a samsung tehet, viszont a netkapcsolat eldobálása és a bluetooth megszakadása az mindegyik üzleti, nem samsung érintőképernyősön is megvolt. -
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#19617792 #374 üzenetére
Nem csak a start menü hiánya zavar, az egész modern ui-t egyszerűen nem tudom megszokni, hiányoznak a bubi üzenetek, a gyorsabb boot és gyorsabb működés pedig nem igazán tűnt fel, ugyanúgy hasít nálam, mint a 7. Egyszerűen érzem rajta, hogy ez nem asztali oprendszer, hiába vannak ugyanúgy asztali alkalmazások.
Milyen DX API-kra gondolsz?
Aktív témák
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest