- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Firefox
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
válasz
Hunyika2 #21621 üzenetére
ezt érdemes átolvasni, ha leszedted a K-lite-ot, akkor egy AC3 filtert esetleg tegyél fel a leírás alapján. nagyon szépen feljavítja a hangzást.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz
Hunyika2 #7701 üzenetére
Szerintem váltani akar vmi metros alkalmazásra. Nálam ha megy a metro messenger, akkor villog a counter-strike
Más: tegnap esti frissítés óta van újra egérgyorsítás! Hiába állítok bármit van. Nem tudok semmire rákattintani
Segítség! Ha nem találok rá semmi gyógymódot megy vissza a linux.
[ Szerkesztve ]
-
Hennet
aktív tag
válasz
Hunyika2 #4826 üzenetére
ez nekem is előfordul, ezelőtti rendszerek alatt (7,Ubuntu) nem jelentkezett, szal itt lesz vmi hiba
én személyszerint nemtudtam valamiért audio-drivert felpakolni, a többi nagyjából felgyűrte magát, talán még a VGA nem bár a millenium körüli játékokhoz nem is kell, újabb meg nekem nem kell...@Sub-Zero köbö mikor jön ki a végleges? a win7-t nem nagyon csíptemmert azonkívül, hogy megy és kész nem nyújtott semmit, viszont ha a w8 sokára lesz kint, akkor addig lehet vissszatérnék heggesztgetni az ubuntut
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz
Hunyika2 #4828 üzenetére
ubuntu.hu oldalról letöltesz egy iso-t kiírod CD-re, vagy DVD-re, újraindítod a gépet.
A Live CD azt jelenti, hogy telepítés nélkül működik. Linux diszribúcióknál megszokott ez a dolog. Nem nyúl egy bitet sem a winchesterhez, közvetlenül CD-ről működik mindaddíg, amíg nem döntesz úgy, hogy telepíted.
Természetesen bármit csinálsz, emailt töltesz le, böngészel, satöbbi, az is elvész, ha kikapcsolod a gépet, mert azt sem menti el. De nem is az a cél. Te most csak annyit akarsz, hogy egy mp3-at meghalgass, recseg-e, vagy sem. Ha igen, akkor valószínű hardverprobléma, de az biztos, hogy nem windows driver.
Amúgy olyan formában lehet hardver, hogy az alaplapi hangkártyákba elég sokszor belehallatszik az elektronikai zaj. Nekem volt olyan alaplapom, amiből tisztán hallatszott a vinyó, és az egér mozgatása is. Igazából a mostani Asus P5QL-Pro alaplapnak is van valami háttérzaja, de ez még szinte nem hallható. Legalábbis én nem hallgatom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)