- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogomisi97
csendes újonc
Offline telepítést használok. Nincs felcsatlakoztatva az internetre. Az ötletem nekem is az volna hogy miutan feltelepult normalisan, manualisan felrakom a drivereket.
Egyébként itt akad meg: https://ibb.co/mSHtP8K
Átvált rendes felbontásra és onnantól lefagy az egész.
Próbáltam már kiírni rufusal is, és más fajta programmal is a telepítőt. Esetleg megköszönném ha küldenétek olyan telepítőt ami tényleg csak “szűz”. -
bogomisi97
csendes újonc
válasz ekkold #72061 üzenetére
Volt vele problémám mielott nem “patcheltem” fel a telepítőt előtte az volt. a baja hogy nem talál illesztőprogramokat.. felpatchaltem a probléma megoldódva érzékeltr az USB3mat is viszont amikor telepítem es rakná fel a videokartya illesztoprogramot (szerintem azt mivel akkor valt at normal
felbontasra) fogja magát és lefagy. (integrált videokartyarol lenne szo, elotte ubuntu volt rajta ott mukodot normalisan ezert nem ertem.) -
bogomisi97
csendes újonc
Sziasztok! “Sajnos” újra itt Sikerult megoldanom az USB problémat (ment a patch a telepítőbe) , így sikeresen érzékelte az illesztőprogramokat, megszűnt az a probléma. Telepítés szépen elindul, viszont ugyan ott tartok ahol eddig.. Települ, “frissitesek telepitese” pontnal viszont atvált a felvontás normál felbontásra majd onnantól lefagy. Valaki ötlet esetleg? Bios beallitast probaltam IRRt-n és AHCI-n is.
Válaszokat köszi -
bogomisi97
csendes újonc
válasz bogomisi97 #72056 üzenetére
Köszönöm a linket Sajnos már 2 napja várok az aktiválásra vagy 3 napja🤣 Esetleg más linket kérhetnék?
-
bogomisi97
csendes újonc
Hogyan tudnam azt megnezni hogy USB1 vagx USB 2 portrol telepítem?? Ugyan ez asztali gepen sem mindegy hogy melyikrol telepítem? Egyébkent Rufus programmal telepítem ra Biztos hogy ez lenne a probléma? Soha nem találkoztam meg ilyennel.
És hogy miert szeretnék 2024ben win7-et telepíteni, és miert szeretnek olyat ami “szűz”?
Lenne egy regi DELL Latidue e6400as laptop. Jött az ötlet újra rakom. (Úgy kaptuk ajándékba, Ubuntu volt rajta, normal felbontással működött faszán) Először win10et próbáltam fel is telepítette. Aztán jött a probléma. Amint felcsatlakoztam a netre és elkezdte letölteni a frissiteseket (jelen esetben megjelenito illesztő program)
Átvált normál felbontásra és onnantól kezdve vagy lefagy vagy újraindul a gép. Na de.. Gondoltam én jó akkor majd manualisan felrakom az illesztoprogramokat. Egyébként egy integrált videokartyarol lenne szó Intel (r)Cantiga Graphics Chip A. És itt jön a bibi. Mivel régi laptop, win10re mar nincs hivatalos frissites… Jott az otlet hogy akkor win7 mivel arra van. Na de.. Neten millio tort win7 van fent amibe alapbol belevannak mar integralva a millio frissitesek. Problema ugyan az.. Telepites kozben felrakja, atvalt norma felbontasra szinten lefagy, vagy ujraindul. Ezerrt jott az otlet hogy felteszek egy szűz win7et és manuálisan probalom felrakni a drivereket. Ha a VGA nem lenne jó, elsem eindulna a gép, es csokkentett modban sem lenne jó igaz? BIOS CSM megoldast mondtak meg de regi laptop elvileg nincs benne es nem is kell allitanom mivel “legacy” Rufus-nál van valami egyeb kulonlegesseg amire figyelnem
kell es elronthatom? Válaszokat előre is köszi
(És nem, nem szeretnék újra Ubuntut rá akármennyire fasza és jó meg egyebek)[ Szerkesztve ]
-
bogomisi97
csendes újonc
USB ről telepítem
-
bogomisi97
csendes újonc
Sziasztok! Telepítés elején az adott problémába ütközök. Mitől lehet ez? Válaszokat előre is köszi (Ha esetleg nem töltené be a képet, illesztőprogramot nem talál a telepîtő)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=789IMG_6166.jpeg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!