Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Arch Linux
- Brave
- Windows 10
- XPEnology
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- DIGI internet
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Alternatív kriptopénzek Chia farmolás - (HDD/SSD)
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz PumpkinSeed #29438 üzenetére
Az eredeti kérdése visszatérve nem, nem kell letiltani. Az egész SSD élettartam-kérdéskör túl van misztifikálva. Nem hímestojás, hogy a végén már ne is használja az ember.
Ha esetleg mégis komolyan befolyásolná az élettartamát az SSD-nek a frissítések telepítése, akkorsem a frissítésen spórolnék.
Úgy általánosságban pedig remélem nem az volt a kérdés, miért is baj, ha valaki nem tartja naprakészen a rendszerét.
-
snowdog
veterán
válasz PumpkinSeed #29438 üzenetére
Nem bántó szándékkel írtam. Érdes módon az eredeti témához senki sem szólt hozzá. Vagyis hogy SSD használata esetén valóban célszerű-e letiltani a frissítést. És hogy az esetleges tiltás milyen hatással lehet az SSD élettartamára. Nyilván kis mértékben pozitív lenne a hatás, de megérné? Ez a nagy kérdés.
A válasz nyilván megint az lesz, hogy a megoldás felhasználó függő lehet. Bár eddig a frissítés engedélyezése mellett kardoskodtam, de az SSD élettartam növelése érdekében azért én is minden tőlem telhetőt megtettem. Létrehoztam egy RAM drive-ot, és oda irányítottam az összes temp használatot. Betettem a gépbe egy gyors 32 GB-os micro SD kártyát, és a napi (főleg OFFICE) műveleteket azon végzem. Ha van még ezzel kapcsolatos ötlet, azt szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Soldier of Fortune 1 (papírtokos) 600Ft
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition és Assassins Creed Shadows+++
- EA SPORTS FC 24 (PC) EA App Key GLOBAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest