Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés.
Ezeket az előzményeket hogyan tudom innen törölni?
Az internetbeállításoknál ha törlök mindent, ezeket akkor sem törli."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Piloss #49189 üzenetére
Jaja, benne van a hiba, az usb eszközöket nem nyomkodta senki mert aludtunk, a media center lesz a ludas, de nem értem...
Soha nem is használom a Media centert, és eddig mindig pontban éjjel 3 kor ébredt fel a gép, és láttam a kis media center ikont alul.
Tutti hogy a programmal van valami...
De most kiírtottam a media centert a program & features-nél is.
Hátha[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz hackeeeee #49175 üzenetére
Nem készenlétből, hanem Alvás (sleep) üzemmódból.
Minden kikapcsol, de 1 gombnyomásra aelőtte van az asztal 10mp-en belül.
Nem hibernálás, satöbbi, hanem sima sleep."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
49082-re valakinek ötelte?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Már másodjára történt meg velem hogy alvó módból éjjel 3 kor felébredt a gépem.
Látszólag nem csinált semmit. Felkeltem kikapcsoltam.
Reggel viszont láttam hogy a media center update ikonja lent van a tálcán, gondolom ő miatta ébredt fel a gépem. A vicc viszont hogy az ikonra kattintva volt olyan opció hogy ENABLE updates. Szóval akkor mégsincs bekapőcsolva az update? De a gépet mégis felkelti?
Ez nemigazán tetszik nekem.
services.msc-ben minden winfos update funkció tiltva van, ezért sem értem miért jön ez mégis elő.Ötelt, észrevétel, megoldást várok sok szeretettel...
-
Ferdzsoo
addikt
Arra talált már valaki megoldást hogy ha a gép magától megy alvó módba, utána miért nem képes visszajönni?
Egyszerűen kifagy, ott marad.
Most konkrétan 28 gépnél tapasztalom ugyanezt a problémát, szóval nem hardver hiba.Tud valaki megoldást?
Én ezzel már amúgy is több helyen találkoztam, csodálkozok hogy itt még nem volt szó róla..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest