- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Feltettem a Windows 11-et, viszont nagyon nem kellett volna. Tököm ki van, csomó hibát vélek felfedezni benne, nagyon zavar rengeteg minden. Az a kérdésem, digitális licenszem van, ha 11-ről visszaváltok 10-re, akkor a licensz működni fog ugyanúgy?
Köszönöm.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Én felraktam tegnap éjjel, megmondom őszintén nekem a Windows 10 sokkal jobban tetszett, mint ez az új rendszer. Grafikailag is rengeteg olyan dolog van benne ami még nem kiforrott, több ablak egymás mögött olyan ronda kontúros árnyékot vet, mondjuk 3 ablak pont egymás mögé téve, nagyon ronda. Illetve csomó minden olyan félig késznek tűnik nekem. Csak én vagyok így ezzel?
-
tothjozsi96
addikt
-
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Arról van már esetleg információ hogy október 5-én hány órától lesz elérhető az új OS?
Nem Windows Update útján szeretnék frissíteni, hanem az ISO fájl érdekel és tiszta telepítés.Köszönöm.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Olvastam hogy Október 5-én teszi elérhetővé a Microsoft az új operációs rendszerét. Én csak annyit láttam a közlönyben hogy ingyenes frissíthető lesz a rendszer azok számára, akiknek van eredeti Windows termékkulcsuk. Nem egyértelmű számomra, de Október 5-én lesz ehhez a rendszerhez is egy Media Creation Tool? Én mindenképp egy tiszta telepítést szeretnék, tudom hogy jó megoldás frissíteni is, de szeretnék egy tiszta telepítést. Valaki esetleg tud valamit erről, hogy aznap lesz .iso fájl is?
Köszönöm.
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Azt olvastam hogy az év második felében fog megjelenni a Windows 11, ennél közelebbi jóslat nincs esetleg? Nincsenek pontosabb dátumról szóló pletykák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest