Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Wolverine #8078 üzenetére

    A jövő trendje jól látható. Cserélj mindent. Ha nem a hw kényszerít (mert az új procit nem támogatja a régi foglalat, a régi foglalatba nem megy az új memória, az alaplap nem támogatja az új procit, és most a SW nem támogatja a régi procit....)
    Noha ez hosszútávon nem fenntartható, a cégek minél gyorsabb selejtezésben érdekeltek. Ez, az ő érdekük szemben megy minden más érdekkel ami nem számít. Van törekvés hogy gátat szabjanak a rossz tendenciának központi szabályozásból, de az egyikből semmi nem lett és vélhetően a másikból se lesz semmi: [link] ,[link]
    Pl. Meglehetne csinálni cserélhető akksira minden telefont, de úgy két fillérrel drágább lenne, nem érdek, később is dobnád ki, nem érdek. Ezért most már nem is szétpattinthatós a telefon, hanem már hőre lágyuló anyaggal ragasztják. De hiába lép közbe az eu. Az csak egy dolog hogy nem frissül az OS, nem frissül a google play service....jön a frissített app, ami igényli az újabb OS-t, szolgáltatásokat, stb. lásd pl. gagyi Mxdonalds app, és vagy frissíted vagy nem fut, és ez ellen semmit nem tudsz tenni. És a kör bezárult. Tehát hiába lesz cserélhető az aksi, mindig lesz más kiskapu, "kényszerítő erő".

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák