- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Váratlan támogatókat talált Elon Musk az OpenAI elleni peréhez
- Az Alphabet és az NVIDIA is beszállt a cégbe, ami a következő AI-nagyágyú lehet
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
KROK640 #17018 üzenetére
A régi bombázós léttel nem volt maradandó kapcsolatom, akkor nem voltam aktív, így nincs mihez visszavágynom.
#17017 Urna Az nem segítségnyújtás, hogy elvárod, hogy értsek veled eggyet abban, hogy:
-"minek bombázózni?"
-ha eljut egy olyan szintre egy meccs, hogy te már kilépnél, akkor nekem is kéne...
-leírod hogy azért éltem túl mert ők nem csináltak valamit ami valahogy működik... de, jaj milyen vagyok, hogy én viszont kipróbáltam valamit, amiről én nem tudtam, hogy mennyire, és egyáltalán igen-e, aminke következtében A:az én egyik célom teljesült, B:az egyik övéjük meg nem.
A winrate-ezősdi már rég nem érdekel, nem egy olyan MMOs meccsem volt ahol meccs-xp-top vagyok, nem is csak csapat, de a csapat behalt, vagy 10%-nyi vagy kevesebb idő alatt valahogy elfogy az ellen, és én kb el sem értem az első objektívet, pedig adott karakter/jármű max sebességgel haladok...így meg nem sokat érek vele, vagy más, ha nekem mutogatja. Míg mondjuk egy állás-független, alapból hátrányos helyzet béli mini-küzdelemben, szituációban szivesen részt veszek, mert tanulhatok belőle, lásd replay-végjáték (első felhőelérés utáni rész).(Az autopályás hasonlatod akkor lenne igaz, ha én követelném, hogy Ground és Naval játékban legyen már startkor kikérhető a nuke... ehhez most picit túllőtt volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- Jófogás tapasztalatok
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest