- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanfantom
senior tag
Jelenleg olyan megoldás van, hogy kifelé mobil számot jelez a fogadó félnél, de azt a számot nem lehet visszahívni vagyis lehet, de a központba kapcsol.
Amúgy egy vezetékes számon visszahívható a konkrét telefon, így ha valaki ismeri azt a számot, akkor el tudja érni azt aki kereste.
Csak gondoltam ezen a rendszeren lehetne változtatni és felvetném, hogy mi a megoldás
Szóval itt a visszahívhatóság problémáját kellene megoldani ill. a korlátlan "csomag" sem árt.ui:
félre értetted, NEM ingyen telefonálás miatt kérdezősködök, meg se fordult a fejemben
ha már mobil flottában 7-8ezer ft-ért lehet korlátlanul telefonálni, akkor ip alapú technológián miért ne lehetne olcsóbban? (amúgy is fix telefonok az asztalon kényelmesebbek lennének)vagyis nem tudtam, hogy nem igazán van ilyesmire megoldás[ Szerkesztve ]
-
phanfantom
senior tag
Igen.
Voip telefonközpont-ra rákeresve a google-ben, kidobott pár szolgáltatót, de sehol nem láttam, hogy opcióként korlátlan hívás lehetőségét felvetnék, csak, hogy olcsó percdíjak.
A call centerek nem úgy működnek, hogy korlátlanul tudnak kifelé hívni? Vagy az ottani számok nem visszahívhatóak és ezért olcsón meg tudják oldani?ui:
miután elküldtem a választ, akkor láttam, hogy kérdeztétek mit jelent a korlátlan
szóval bármilyen számot lehessen hívni percdíj nélkül, természetesen belföldön[ Szerkesztve ]
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Adott egy cég, ahol korlátlan telefonálásra kellene valamilyen megbízható megoldás.(fix asztali telefonok, mobil nem érdekes)
Kb. 5-10 telefonról van szó. Az lenne a lényeg, hogy minden szám visszahívható legyen.
Erre milyen megoldás van ill. milyen a költségvonzata havi szinten?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest