Hirdetés
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Mobilinternet
- Sweet.tv - internetes TV
- Linux kezdőknek
- Vallásorientált tech céghez csatlakozott az Intelt korábban vezető Pat Gelsinger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vencel88
csendes tag
A voLTE- hol lehet megtalálni, kikapcsolni? Nem találom.
-
Vencel88
csendes tag
Akkor megnyugodtam
sőt, most végig is mentem a kamerákon és valószínűleg a szuper makró lencsének van hangja, mert amikor azon voltam akkor enyhe mozgatásra is teljesen csendben volt. Igen, egyébként minden nagy kamerás telefont ilyen, csak mostanában észrevettem hogy ha úgy mozdítok rajta már hallható, "érezhető" hogy mozognak benne az alkatrészek és most ráállt az agyam erre a jelenségre.
F.tibooo
A hiba az ön készülékében van -
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #307 üzenetére
Na, ezt akarom elkerülni.
Mert van egy widgetes app, ami úgy van megszokva, hogy ott van a bal képernyőn.
-
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #304 üzenetére
Azt nem tudom átrakni, az mindig baloldalon van. Csak kikapcsolni lehet, de szerintem attól nem változik a főképernyő.
-
Vencel88
csendes tag
Köszönöm!
A véleményem nekem is hasonló, nekem nagyon tetszik a Funtouch, rengeteg beállítási lehetőséggel. Egyedül azt nem találtam meg, hogy lehet a főképernyőt módosítani, mert a Google Discover melletti a fő, viszont én nem azt akarom, hanem az egyel jobb oldalit, mert azon van az óra is például. De ezt nem találtam meg, majd valószínűleg egy frissítéssel belekerül.
-
Vencel88
csendes tag
Videózni 4K 60 vagy 30fps ben érdemes?
-
Vencel88
csendes tag
Közben megérkezett az ajándék is, mindjárt tesztelem a fülest. Ehhez is van valami alkalmazás (gondolom).?
-
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #276 üzenetére
Úgy is tettem!
-
Vencel88
csendes tag
Ha kikapcsolom a telefont, akkor visszaáll a gyári háttérkép
-
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #242 üzenetére
Ezt a videót még nem mondanám mérvadónak, "igaznak", mert még meg sem jelent a telefon. Sőt, az ember feliratkozó számából és több hasonló videói, nézettségük alapján elég kamuszagú. Sokan a nézettség miatt töltenek fel ilyen címmel videókat, de majd kiderül.
-
Vencel88
csendes tag
Ti észrevettétek a Dolby Atmos hiányát? Talán csak ebbe tudnék belekötni, amúgy számomra tökéletes telefon, ha ennyibe kerülnének a Honor, Samsung, iPhone csúcsai akkor is valószínűleg ezt választanám. Ez megfogott, mint annó a Xioami MI széria.
-
Vencel88
csendes tag
Sziasztok!
Ha Alzás rendelés, akkor is igényelhetek még hozzá +töltőt és fóliát? Mert én nem bírtam, vagyis csak nem találtam a nyugta AP kódját. Az hol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 2042
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG MSI650
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest