Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Ezt modtam én is! A dózer hamarabb végez, mint ha elmosogatnék
VinoRosso: Te ugye most nem engem kostolgatsz ?
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Legközelebb én is így csinálom, most tanultam tőled
Ha a konyhában mosatlan tányérokat fogok találni, inkább ledózeroltatom az egész házat, mert az csak 3 perc, mosogatni, meg egy fél óra! (gondolkodom: gránáttal csak másodpercek kellenének !)Tehát nem rendet rakni, hanem BUMMM!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
VinoRosso
veterán
avirával próbálkozz, ha nem engedi magát akkor vna egy kieg hozá a removal tool dikert ilyenekre, ha azzal se megy akkor csökkentett mód, ha azzal se, akkor eselteg meg lehet próbálkozni másik gépbe téttellel, de ott kell legyen valami masszív védelem, mert a c-n és a d-n is az autorunba ette be magát, tehát amint beeszi az OS a köteteket, akkor megpróbál vezérlést szerezni magának a kis genya. Ja az újrarakást meg csak akkor ha elmentetted minden adatod a lemezről mert le kell formáznod OS telepítés előtt még.
-
localhost
Közösségépítő
Amit én látok, hogy valóban van valamiféle vírusod is meg szemeteid.
Futtasd meg a víruskeresőt csökkentett módban és távolítsd el ezeket!Nyomassad me a 'csába a Kaspával wazze még ma a gec vírusnyát coool!
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
Mi lehetne más? Driverhiba, rossz beállítás, millió dolog!
Te úgy gondolod, hogy egy vírusíró ember direkt olyan vírust ír, amitől jobb gombra összedől a ház? Minek?"a kaspa talált dolgokat de volt amire azt irta h halasztott"
Ezt meg nem értem, ezzel nem tudok mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest