- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- VPN topic
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Mintha egy időben - sok éve - vele is lettek volna üzleti problémái néhány embernek
Speed(R) : Az apu - s gépem fogyasztása kb annyi mint nálatok 2 vga közti difi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Cheesy
őstag
Nem úgy van, hogy még mindig ott tartunk, hogy 1-2 magnál többet egy alkalmazás sem használ ki teljesen?
Na jó, a játékok, de hogy 24 threadre optimalizálják-e őket...Aqua-ból rendeltem egy scannert kedden. Még mindig nem jeleztek vissza, hogy mikor érkezik. eddig még nem rendeltem onnan, ilyen kényelmesek lennének?
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
Amikor megláttam az elválasztó fal nélküli 6-os zuhanyzókat én is nagyot néztem, állítólag korábban volt, de a művelt honvédek rendszeresen osszekenték ezzel - azzal valamint jó kívánságaikat írták rá a hivatásos állomány részére ezért a század pk kiszedette
Amúgy az első 3 hónapra - a szivatásokat kivéve - még azt mondom volt némi értelme, de aztán volt 9 elpazarolt hónapom és a kiesett fizummal együtt vagy 120 ezer minuszom, a legtöbb ember aki azt mondja kellett az 1-1,5 év katonaság vagy addig a mama szoknyában ült vagy olyan sivár eletet volt, hogy ahhoz képest az alap kiképzés is kalandpark
Persze egy ejtőernyős, búvár, vagy aki buszos netán csókos volt más tészta, azokat megértem.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Elolvastam. Azért tényleg vicc, hogy három év kellett ahhoz, hogy lehessen is digitálisan tévézni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
Foh, ez nekem hosszú, holnap délelőtt elolvasom.
(#7731) radi8tor1: Az ilyeneken én nem tudok röhögni és inkább nem is mondok semmit az ilyenekre..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
Az elején kemény volt a váltás, de aztán a rutinunk segített a vicc az volt, hogy leszerelés előtt 2 héttel hivatott a petkó híradós főnöke, hogy hallotta van itt 2 spec kiképzést kapott híradós jók lennénk neki kiképzőnek Mondtuk, hogy kicsit bealudt, meg jeleztük, hogy amikor oda kerültünk jártunk a híradós tiszteseinél és kértük, hogy vegyenek át, de lepattintottak
Jó csobbanást!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Nem azért nem indul, mert ki van véve, hanem azért lett kivéve mert nem indul.
Azért hozta el a barátom hozzám, mert már napok óta nem kapcsol be a gép, de mivel nem ért hozzá többszöri próbálkozás után többször leállították a hibajavítás közben áramtalanítás módszerével.
Már megy az adatmentés, mert 15%-os kondíciónak örvend a merevlemez.1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
Mercutio_
félisten
Uhhh, de utáltam a petkót, utolsó 3 hónapra oda raktak majusikent augusztusiak közé , ráadásul addigi híradós beosztás után 1 hét alatt csináltak belőlünk őrkutyát
Ja, van wifi a szálláson bár néha ledob tegnap a 40+ fokban felhuzott ablakkal - - arcüreg frász - - kemény volt le jönni, de aztán a sör - lángos - balcsi kombo kisimitotta a ráncokat. Egyébként vicces, mert ránézésre meg se nézném a helyet, kívülről szocreál kocka épület belül viszont teljesen rendberakott légkondis új nyílászárós a hely
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
83-as vagyok. Be se diktáltam a koraszületést, meg a 4 éves kórházi kezelést. Egyrészt esélyem nem lett volna papírt szerezni róla, másrészt nem akartam utána a kivizsgálásokra járni a sok szimuláns közé az unott katonai dokikkal szemben.
Utálom az ilyen befásult, hivatás nélküli kötelességtudatot
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Pont erre akartam célozni, hogy pont telibe letojtam én is, a sorozók is, mert már tudni lehetett, hogy el lesz törölve a sorkatonai szolgálat kötelezősége.
Sajnos gyerekkoromba sokat kellett volna foglalkoznom a tüdőmmel, mert eléggé satnya volt amikor születtem (7,5 hónapra), de ezt valahogy nem igazán lett felkarolva szülői részről. Így kb semmi olyan melót nem tudom rendesen csinálni, ami nagy fizikai teljesítménnyel jár. Én a lassan jársz, tovább élsz filozófiát vallom
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Még viccnek is rossz. Én lennék minden idők legszéngyenteljesebb katonája. 25 métert nem tudok lefutni egyszerre. Ugyan A kategóriát kaptam annó a sorozáson, de csak azért, mert pontosan tudta mindenki, hogy én már sosem fogok bevonulni, csak akkor, ha háború lesz .
A betonplacc egy betongyár udvara volt, és azért kellett egész nap ott rohadnom, mert 3x volt leállás üzemzavar miatt és egy ~4 órás munkát sikerült egész napra elhúzniuk. A betongyár meg annyira felkészületlen és elavult, hogy nem mertem őket otthagyni.
üdv, föccer
-
Vigneau
félisten
No, holnap kiépítik a szervokormány szivattyúját és elküldik felújításra BP-re, kb. 2-3 nap múlva visszaérkezik. Így 50-80k lesz, az új ára azonban 180k + 2 óra javítási költség (~20k). Inkább az előbbit választottam.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
föccer
nagyúr
Jah így könnyű kibírni. Én meg kint rohadtam egész nagy egy baszott nagy betonplaccon, bakancsba, hosszúnaciba. Nem sok hiányzott hozzá, hogy úgy érezzem magam, mintha medencében lennék, annyira folyt rólam a víz
üdv, föccer
-
-
Mercutio_
félisten
Én mindent túlélek, de asszony már ha mozdulatlanul ül is rosszul van ebben a hőségban
-
Mercutio_
félisten
Tisza tó légkondi nélküli kocsival már messze van, délegyházán van légkondis szállás ahol elfogadnak szép kártyát?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Menni fog az akkor, csak kellenek ezek az adatok. Nem kell ő oda csak kérdezze meg és írja le neked.
Mi a teendő, ha számítógép csere történt, illetve ha újra kellett telepíteni az operációs rendszert?
LAN internet előfizetésnél: Be kell állítani újra az internetkapcsolatot, melyhez szükség lesz a kapcsolódási felhasználónévre és jelszóra.
Kábel modemes (Ritmo, Strada) internet előfizetésnél: A hálózati kártya telepítése után az új hálózati kártya beregisztrálása szükséges, melyet a böngészőben lehet megtenni, vagy a 1272-es ügyfélszolgálati telefonszámon.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Engem pedig úgy navigált oda Skóciába Garmin, hogy egyszer sem tévedtünk el. Vagy Olaszországba, de az csak 1400 km-re volt.
Én csak mosolyogva olvasom az ilyen GPS-es sztorikat, mert nem az a lényeg milyen a hardver, hanem hogy milyen térkép van rajta.
(nem véletlenül nem engedélyezi Garmin más gyártóknak a térképe használatát)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
Nekem külsőre a mostani bravo is tetszik - tényleg ott már aktuális egy facelift nem? - aztán lehet belülről úgy járnék vele mint az octavia - val, hogy '' Jézus, ez egy bunker ''
-
Mercutio_
félisten
Csöbörből vödörbe kerülnék, meg a modulárist talán gyorsabban is elviszik.
Vigi: Az is egy külön tudomány, néha hasznát venném
-
szasanyi
félisten
Tudom, hogy ez van ha tetszik ha nem, de attól ez még elég nagy baj. Sztem továbbra sem normális, ha mondjuk a csökkenő keresletre magasabb árakkal válasznak a gazdasági szereplők - még akkor is, miközben a saját költségeiket alacsonyabb szinten tudják tartani.
Persze ez senkit nem érdekel, és már régóta arról szól, hogy ki tudja/akarja-e az ember fizetni az adott terméket vagy nem. Sajnos a hobbi nem túl ésszerű, és főleg nem rentábilis, de hát ha majd nem telik rá nem veszek, azt annyi. Bár ez most, kivételesen elég jó áron ment.sephi: nem kell stopper, pár másodperchez meg lehet számolni. Az érzetre pedig szubjektív ugyan, de nem kell kinevetni mivel érezhető ua. rendszer esetén a Win és a programok indulásában a változás, ha az picit gyorsabb vagy lassabb a megszokottnál. Én sokat használom a gépem, így biztos vagyok benne, hogy jól tippelek.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Áááá sztem nem olyan jó az, ez sem megy bedugott tápcsatik nélkül.
Más: én egy új SSD-t újítottam be. Ez egy 128GB Samsung 840 PRO, ami a tesztek alapján nem brillírozott a 830-hoz képest mégis érzésre gyorsabb. A Win LOGO-t 3mp-ig látom, és még ~1 mp az asztal. Egyedül az USB WiFi kártyára kell várni további ~2mp-et és teljesen működőképes a rendszer - persze előtte is használható, csak a netkapcsolat nem jön létre addig. Természetesen új telepítés és SDD optimalizációs beállítások vannak.
-
Mercutio_
félisten
MiniITX vagy asrock topicot javaslom, amúgy eddig csak a fordítottjával találkoztam, hogy hdmi-n nem volt kép csak analógon, illetve mióta le cseréltem a Dell 2209 - et 2312 - re csinálja azt a monitor, hogy indulnál ha korán, még a win teljes betöltés előtt kapcsolom be és épp nem kap jelet a digi bemeneten elmegy aludni de kikapcs 1/2 perc várakozás, bekapcs után észhez tér.
Az, hogy vadi új nem jelent semmit, én is jártam úgy, hogy hülye volt a frissen kimondott H61 lap és cmos clear helyretette
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Az szerintem asszonynak nem elég magas, nem nyújt elég biztonságérzetet
Ez a listaár vagy ennyire le lehet alkudni belőle?Ahha, akkor jobb a real system ott 2 év helyi gar van, pedig már kezdtem örülni, hogy találtam egy boltot ami nem nyeli le a garit...
-
Mercutio_
félisten
Asszony személykocsiknál magasabban akar ülni, hogy jobb rálátása legyen a forgalomra, másrészt egyre több a nagyobb kocsi és így nőne a biztonságérzete.
Ajánlottam neki a multiplát, meg az emelt Pandát, de csak egy tockost kaptamapollo12: Havi 4-600 Km-et megyünk + évi 2-3 kiruccanás országon belül, szóval a +1-2 liter nem fog szívrohamot okozni
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Hehe, Subaru/Honda nah az nem a mi pénztárcánk ezért nézegetjük a Dustert.
Félreérthetően fogalmazhattam, dízelben sose gondolkodtunk (-tam, mert asszony nem foglalkozik ilyesmivel, csak, hogy menjen és ne legyen vele gond, vagy ha megáll bármelyik sarkon életre tudják lehelni, ami ugye a mai kocsiknál egyre kevésbé opció ) és a kis szuzi azért nem jöhet szóba, mert normál magas (+ a csomagtere is gyakorlatilag nulla, nálunk meg ha ritkán is, de jön velünk a 2 gyerek)
Szóval a benzines kis SUV-okat nézegettük, és már az is csoda, hogy a Dusteren végre elgondolkodott, minden ami volt szoci arra fúj(t), de ezt talán orábban már írtam is. A Dusterre is úgy sikerült rábeszélni, hogy elmondtam mennyibe kerül egy Quashkai, meg a többi hasonló japán/német/koreai járgány
-
Mercutio_
félisten
Az a baj, hogy a Hyundai/Kia magas autói drágák, ennél többet mint amibe egy közepes felszereltségű duster kerül nem fogunk tudni és nem is nagyon akarunk autóra költeni.
Dusternél még valaki riogatott valami "hírhedt" DCi motorral is (napi 2x10km-et megy asszony általában, +10km kitérővel néha bolt miatt, szóval a dízel nem lenne jó választás, mert bemelegednie sincs idő a motornak)
-
Vigneau
félisten
Ma kaptam vissza 1 hétvége után, hogy náluk nem produkálta a hibát. Tesztelgessem és vigyem vissza, ha nálam mégis előjönne. Nem kellett hozzá 8 km... Azóta is várom a szerelőt, egy másik kocsit mentett éppen...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
A kocsi a szerelőnél, én meg itt ragadtam az albiban. Vagy kontakthibás, vagy kipurcant maga a szerkezet, ami a szivattyút működteti. Utóbbi esetben bontott, vagy eredeti az alternatíva, ami nem lesz olcsó. Erre viszont a casco nem lesz jó...
-
-
Bjørgersson
félisten
Mármint értem amit írtál, csak azt nem értem, hogy a magasabb fps miért van hatással a játék fizikájára meg a hangokra. Úgy még lehet nagyobb is az élvezet, mintha vérprofin tolnátok.
-
-
föccer
nagyúr
Nem véletlenül alakult ki a negatív sztereotípia a francia autókkal kapcsolatosan.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Kb ez volt az egyetlen értelmes google találat a cartoon baby kifejezésre, ami valamelyes illik a ph arculatba.
üdv, föccer
-
smiti
veterán
Nekem meg van 36.... De valamikor régen mikor még kaptam vesz. pótlékot akkor ehhez hozzájött még tíz. Bi-bi-bííííí
mod.: egyébként mi a gond a PCX garival? Nekem csak jókat mondtak róla, és van is onnan cuccom rendesen, meg még egy pár komplett gépet is dobtam már onnan össze.
[ Szerkesztve ]
1TB M.2 SSD keresek emberi áron.
-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Micro Four Thirds
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla