- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaboi6512 #8598 üzenetére
#8598szaboi6512, #8599Ricsii2001
Tökéletes, köszönöm szépen a segítséget!
-
Ricsii2001
tag
Szia!
Nagyon könnyen le lehet tölteni videókat az RTL.hu oldalról, a Hege1234 által fejlesztett kis program használatával.
https://mega.nz/folder/6NoFkI4K#EpLa43nZPJembJLOrWPEXQ/folder/rZhGXaTK
Azonban ehhez már elengedhetetlen a Python. A mappában találsz egy TXT fájlt, amiben le van írva, hogy mit hogyan csinálj. Ha a telepítéssel kész vagy, akkor a programban a DRM nélküli VOD-on belül a 06-os menü szolgál az RTL.hu oldalról való letöltésre. -
szaboi6512
őstag
-
lupez
csendes tag
válasz
szaboi6512 #8594 üzenetére
Szia,
most kezdtem tölteni. Nagyon nagyon köszönöm
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #8591 üzenetére
1 évad 1-52 rész. Ennyi van fent az oldalon.
-
mnnorbi
tag
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni hogy lehetne legegyszerűbben egy jobb minőségű videóra rávágni a magyar hangsávot? úgy ha esetleg más a videók fps-e is?
-
mgergo76
tag
TVGO-n 720p a maximális felbontás élőadásos visszatöltés esetén?
-
szaboi6512
őstag
-
lupez
csendes tag
válasz
szaboi6512 #8588 üzenetére
Igen az összeset szeretném kérni, ami fent van. Én negyven valahányat láttam, de bármennyi van jöhet, gyerkőc imádja
nagyon koszonom
-
cof
veterán
válasz
szaboi6512 #8588 üzenetére
Talán elég ha csak átdobod neki a manifest.m3u8 linkeket, ahogy nézem nem időlimites mert mindig ugyanazt adja az oldal.
szerk.: ja de az... nem szóltam
-
lupez
csendes tag
Sziasztok,
régóta olvasom itt ezt a topikot, bár eddig mindent megtudtam oldani az itt leírtak alapján viszont,
abban kérném a segítséget, hogy akinek van esetleg tv2 prémiuma az a Ben és holly apró királyságát le tudná tölteni ?
Köszönöm előre is! -
Hege1234
addikt
válasz
danergo #8585 üzenetére
pl. python-al könnyen megoldható
amúgy m4sport-nál az ip csak dísz az m3u8-ban..
az m3u8-ból nem azok a linkek kellenek01. valamelyik python telepítése
pl.3.10 verzió telepítése
https://www.python.org/ftp/python/3.10.5/python-3.10.5-amd64.exe
(installálásnál az add to path rész mindenképp legyen bejelölve!!)
02. nyitsz egy command ablakot
pip install requests
(csak simán beírod és enter..)
03. ha ezek megvannak innentől már mindig csak ezt az m4sport_vlc.py fájlt kell elindítanod hozzáez így összeszedi a friss m3u8 linket majd átadja a vlc-nek ami teljes képernyőn indul, amint betöltődik a stream úgy lesz fullhd..
-
danergo
csendes tag
Sziasztok! Minimálisan off, de erősen kötődik ide, hátha valaki tud segíteni:
Van az m4sport.hu/elo oldal, ahol az M4-et lehet nézni.
Ismeri valaki ennek a lelkivilágát? Chrome media-internals-ban vannak m3u8 url-ek, pl:
20000.m3u8 magyar hang, 10000-10005.m3u8 video stream (240p-1080p).Ha megnyitom egy böngészőben, és utána ezt az m3u8-at bedobom egy vlc-be, akkor a VLC lejatsza a streamet (de ugye külön van a hang, szóval csak vagy videó, vagy csak hang van).
Külföldről szeretném nézni, HD minőségben, és eléggé kalandvágyó vagyok ahhoz, hogy kiserletezzek, pl egy remux opcióval.
Amit nem értek, hogy mi indítja el a streamet. Pl ha böngészővel elindítom és utána VLC-vel is, akkor megy a VLC, es akár be is zárhatom a böngészőt, jó marad.
Ha másik Ip címről inditom a vlc-t, semmiképp sem jó: az m3u8 címekben egyedi azonosító van, ami úgy tűnik a kliens böngészőben generalodik valahogy.El lehet indítani az m4sport.hu/elo streamet a VLCben, anélkül hogy szükség lenne a böngészőre?
Köszönöm!
-
Hege1234
addikt
nem a link a lényeg, az nyílván már nem létezik...
a programmal lehetett volna adatbázist készíteni
(persze, én se csináltam, de a lehetőség ott van/volt..)
linkenként pár mp mert csak a decr...-hez szükséges adatokat szedi hozzá össze..
9999- ig nem tiltott volna leamúgy nem azt írtam, hogy miért nem mentetted le a linket vagy a tartalmat, hanem csak annyit, hogy még mindig ott a szerverükön változatás nélkül...
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Illetve még arra sem. Ez a vicc az egészben, hogy oké engedjük el a másolhatóságot rendben. Letöltöttem egy még RTLMost+-on elérhető videót, szépen ment offline-ban. Lefrissült ez a fos RTL+-ra ugye Active lett, de mivel csomó videót töröltek az oldalról, már az sem érhető el, így hiába van meg "offline", licencet kér a drága a lejátszáshoz és mivel azt nem tudja megújítani a már nem létező videó miatt, ezért nem tudod lejátszani, hiába offline hiába rejtett, hiába nem tudod másolni, BUKTA!
-
mystes
csendes tag
sziasztok
lehet, hogy már volt, akkor elnézést. ugye a most újrafigurált RTL csomagok közül előfizettem az RTL+ ra, ami lehetővé teszi a leírás szerint a letöltést. de nem találom, hogy hogyan. tudna valaki segíteni? köszönöm. -
Bozek
nagyúr
Ha csak az fps különböző, akkor ennyire egyszerű (a Change Tempo-nál a Percent Change érték AudaCity-ben):
23.976-os eredeti 25-ös magyar -> -4.096%
25-ös eredeti 23.976-os magyar -> 4.271%Az, hogy nem illeszkedik pontosan, nem az fps miatt van. Jobb esetben csak a jelenetek közötti szünet a gond, az egyszerűen orvosolható. De vannak olyan esetek is, amikor kimaradt jelenetek okozhatnak gondot, de még ez se annyira nagy probléma. Vagy volt olyan is, ahol még a zene is más volt az angol, illetve a magyar hangban, azonban ez is megoldható. Az egyedüli, ahol nem akartam annyi munkát belefektetni, az az volt, ahol a két verzióban a képkockák között volt különbség, és ezek nem mindig ugyanabban a verzióban maradtak ki, hanem hol az egyikben, hol a másikban.
-
skopy
tag
Sziasztok. Az rtl.hu oldalról szeretnék videót letölteni.
Ötletetek van mivel lehetne. Nem értek hozzá , ezért fordulok hozzátok segítségért. -
cocka
veterán
válasz
Smalody #8565 üzenetére
mert van HD forrásom arra ráigazitom a hangot
Ó hát hogyne! Én is azt hittem milyen egyszerű lesz, hogy egy magyar hangot ráillesztek a külföldi videoképre. Ha különböző fpsűk a videók, akkor simán előfordulhat, hogy akárhogy nyújtod a hangfájl hosszát, nem lehet pontosan a képsorra illeszteni, mert lesz olyan rész, ahol szinkronban van és lesz olyan, ahol kikerül a szinkronból és lényegében az egész videó alatt ez váltakozik, hogy hol jó, hol nem jó. Ja igen, újrakonvertálás nélkül meg végképp esélyed nincs ilyesmire.
-
tibor998
friss újonc
válasz
Tévé Maci #8381 üzenetére
Köszi a feltöltést az újabb m3 letöltő verzióról!
Egy filmes barátom ugyanezt a verziót használja, neki működik is. Nekem sajnos nem.
Miután rámegyek a letöltésre, kiírja, hogy "valami nem jó!"
Ez exe-ben ezt látom:
youtube-dl.exe -o "A:\a\M3\Zsebtévé - 69. rész (69. - 67).mp4"
Filmes barátomnál pedig ezt látom:
youtube-dl.exe -o "A:\a\M3\Zsebtévé - 69. rész (69. - 67).mp4" "https://stream10.nava.hu/rQlnPpEAPXpZePZo/_definst_/amlst:M3-87A48995110999596/playlist.m3u8?type=m3u8&sessid=XsdAcFiYbuPjLqxWaz7kbIThnBFguCNlUWR5p8odlQiDtXj6Ozm68GQ0XjfpkjkL&lb=FkPjQd%2FykqTEax8gEie1G2W9Pb6Mz0RateZnseSV0ks%2Fq9iwU13SMZsimg1SYyFuF5ORh6%2FT%2FfHf%0D%0ADJio4J0MhQ%3D%3D%0D%0A"
Itt lehet az elakadás, hogy a "https://stream10.nava.hu....-t nekem már NEM érzékeli a rendszer, emiatt sajnos nem megy a letöltés. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy ez mitől vajon mitől lehet? Előre is köszi! -
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nincs valakinek ötlete hogy tudnám ezt letölteni?
Destan 28. rész
Sajnos mindkét megadott link a Vidstore.me-re mutat, ahonnan nem sikerül letöltenem se böngésző kiegészítőkkel se JDownloaderrel.
Ha csak a magyar felirat kinyerhető lenne az is jó, mert az epizódot megtaláltam a YT-on is. -
mnnorbi
tag
Azt se várom el nyilván h valaki előfizessen miattam. van magyarországi ismerős és ő se akar, csak ha van valaki aki amúgy is előfizetne vagy már előfizetett és esetleg a családját nem érdekli akkor örülnék neki, de az se baj ha a családja mellett elküldi annyi h én akkor nem tudom használni mikor ők használják.
-
mnnorbi
tag
válasz
Ricsii2001 #8554 üzenetére
De akkor ott is meg kell várni míg küldenek kártyát? Egyszerűbb lenne ha valaki megosztja a fiókját nyilván nem trollkodás miatt akarom h jelszót változtassak vagy ilyenek és nem adnám ki senkinek.
-
mgergo76
tag
válasz
Ricsii2001 #8554 üzenetére
Az ingyenesnél nincs olcsóbb...
-
mnnorbi
tag
Valaki rtl+ fiókját megosztaná? külföldről nem lehet előfizetni
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Megújult a PROHARDVER!
- iPad topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest