- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabo87
újonc
Sziasztok, én is a médiaklikkről próbáltam letölteni egy mai videót, sajnos nem nagyon jött össze
Valaki aki ért hozzá le tudná nekem szedni ?
http://www.mediaklikk.hu/video/csalad-barat-2016-05-06-i-adas/ erről a videóról lenne szó ebből is csak a 46. perctől kezdődő riport érdekelne nagyon. Előre is köszönöm a segítséget
-
mombasa
újonc
Kedves Fórumozók!
Tudna valaki segíteni ,hogy a mediaklikkről hogy tudom ezt letölteni?
http://www.mediaklikk.hu/video/katmandu-tukor-az-egen/
Előre is köszönöm! -
rokendrol
senior tag
válasz
karolyik73 #2043 üzenetére
szerinte te letöltést szerettél volna nem konvertálást itt a letöltésed
[link] -
viewer
újonc
válasz
rokendrol #2037 üzenetére
Szia rokendrol !
Te a getFLV melyik verzióját használod? Milyen eszközön használod ? Most próbáltam a 9.3.1.8 -al dolgozni , de csak a hozzá toldott otp –s MP4 -es reklámra működik . Amit kéne az nem érzékeli . A kívánt műsor streamjét nem látja .
Mire kell odafigyelnem .
Továbbá kérnélek a következő rész letöltésében :
[link]Látom hogy ez érdekli még Geli12 -őt is .
-
cocka
veterán
válasz
karolyik73 #2043 üzenetére
Mibe?
-
karolyik73
újonc
Ezt letudnátok konvertálni?:
[link]Előre is köszönöm!
karesz -
viewer
újonc
válasz
rokendrol #2034 üzenetére
Szia rokendrol !
Először is köszönöm a segítséged (linket). R E N D B E N megvan .
Továbbra is kérném a segítségedet, hogy a viasat3 oldaláról hogyan tudnék letölteni.De nem csak ezt a videót hanem egyéb viasat 3 tartalmakból letölteni (B)ÉN IS(/B) . Ehhez kérnék segítséget
Régi alap laptopom van, Win 7 oprendszerrel ,Crome böngészövel .
A viasat 3 FlashPlayer 21.0.0.216 video PDK Platformon streamel .
Próbáltam már többféle szoftverrel ( Fraps,HyperCam,webstream recorderrel , WM recorderrel is ) de nem ismeri egyik sem.Szoftveresen hogy lehet rőgzíteni a viasat 3 stream -jét??
Előre is köszi
-
viewer
újonc
válasz
rokendrol #2030 üzenetére
Szia rokendrol !
Szeretnék én is a segítségedet kérni, hogy a viasat3 oldaláról hogyan tudnék letölteni?
Előre is köszi.De nem csak ezt a videót hanem egyéb viasat 3 tartalmakból letölteni. ehhez kérnék segítséget
Régi alap laptopom van, Win 7 oprendszerrel ,Crome böngészövel .
Próbáltam már többféle szoftverrel ( Fraps,HyperCam,webstream recorderrel , WM recorderrel is ) de nem ismeri egyik sem.
Szoftveresen hogy lehet rőgzíteni a viasat 3 stream -jét.Továbbá köszönöm cocka -tól és troller -től az infokat.
Előre is köszi
Link cime:[link]
-
rokendrol
senior tag
válasz
Verdat_Green #2028 üzenetére
oké semmi gond de jelezz vissza ha letöltötted prívátba itt van mégegyszer[link]
-
Tocika
aktív tag
Hali!
Tudna valaki Segíteni ?
Ezt szeretném letölteni: http://www.mediaklikk.hu/video/ma-delelott-2016-04-26-i-adas-2/ -
viewer
újonc
Szeretnék én is segítséget kérni, hogy a viasat3 oldaláról hogyan tudnék letölteni?
Előre is köszi.Link cime : http://www.viasat3.hu/viasat-play/sorozatok/adam-keresi-evat/adam-keresi-evat-1-resz
nem csak ezt a videoót hanem kicsit régebben ment az észbontók sorozat .abból is szeretnék letölteni. ehhez kérnék segítséget .
Nem mai laptopom van, Win 7 oprendszerrel ,Crome böngészövel .
Próbáltam már többféle szoftverrel , de nem ismeri egyik sem. -
joethefox
csendes tag
válasz
troller #2017 üzenetére
Köszi, tényleg a flash hiánya miatt volt. Pár hete, amikor néztem onnan, még fenn volt a gépemen, de mivel folyamatosan jönnek a flash javítások és úgyis mindenki szidja, közben uninstalláltam, de ezt elfelejtettem. Visszaraktam, most már megy rendben. Valószínűleg a silverlight a másodvonal a flash nélküli gépekhez.
-
spetya72
tag
Tudtok segíteni, hogy a viasat3 oldaláról hogyan tudnék letölteni?
Előre is köszi. -
rokendrol
senior tag
válasz
Verdat_Green #2018 üzenetére
parancsoljál [link]
-
Verdat_Green
újonc
-
joethefox
csendes tag
Helló!
Médiaklikknél mi történt? Néhány hete m3u8-as volt, most pedig, amikor meg akartam nézni megint valami, szólt, hogy silverlightot telepítsem hozzá. Ennek nagyon nem örülök, mivel most is, mint korábban, nemhogy letölteni, de még elindítani sem tudok semmit, 3222-es hibakóddal, firefox alatt.
Ha jól emlékszem, régen is silverlight-ot használtak, aztán tértek át m3u8-ra, és most vissza? -
cocka
veterán
Az egy igen érdekes módszer, ahogy oda a hananyagok fel vannak téve. Egy nonstop stream az egész, amit persze el lehet kezdeni letölteni, csak mivel live stream, sose lesz vége, így kénytelen vagy meghallgatni vagy legalább megtippelni, hogy mikor is lesz vége és akkor leállítani a célprogramokat, különben minden más marhaságot is letölt ami az adott műsorfolyam után volt.
Szóval a végtelensége miatt igazából állandóan figyelni kell, hogy egy adott műsorfolyam vége hol van.
-
VásRló
tag
Szerinntetek a mediaklikk.huról miért nem tudok hanganyagokat meghallgatni pc-ről se?
A lejátszósávot mutatja, aztán eltűnik.. -
colonia
senior tag
Ezt le tudná tölteni valaki?
[link]
Előre is köszönöm! -
F_Piroska
újonc
Nagyon köszönöm! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Black & Decker töltőt keresek
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest