Új hozzászólás Aktív témák

  • vodrosjozsi

    őstag

    válasz #65537792 #1814 üzenetére

    Hát igen, ehhez gyomor kell.
    Linkeltem a fólia típust hogy minek várom az árát, a tok kb ugyanúgy 2500 ft volt mint a fólia, nem egy gagyi szar, visszakeresheted a i11 topicban. Bár ha pénzben mérjük akkor lehet "gagyi" volt, bár nem tudom mi közöd van ahhoz, hogy mit veszek rá.
    Egyrészt igen siettem, de nem sietettem senkit sem, volt elég időnk rá, nem 2 perc alatt zavartuk le szóval megint lódítottál.
    Azért nem akartam találkozni mert dolgozom, nem érek rá és nincs pénzem minden héten felmenni pestre pannonhalmáról már ne haragudj.
    Elmondtam azt is, hogy előre elküldöm a note10-et és meg tudod nézni a címeden, vállalva a kockázatot, hogy nem küldesz semmit sem vissza. De ebbe nem mentél bele, nem is értem miért.
    Ha alkalmat meg címet adtál volna akkor elküldöm és 1 napot pluszba várva átnézve megállapíthattad volna, ezután visszaküldhetted volna bármelyiket, de meg se fordult a fejedben.
    Az hogy gyári tokot adtál az tök jó, de ebben a vitában nem ad hozzá egy gyári tartozék.
    Ha korrektül álltál volna hozzá akkor aznap este jelzed a dolgot és nem vársz 2 napot arra, hogy jelentkezzek a garancia helyzettel. Vagy megvárod a szerdát és visszaküldtem volna a note10-et.

    Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák