Új hozzászólás Aktív témák

  • dvd_R+

    őstag

    Update:

    Kaptam tőle egy olyan üzenetet hogy,
    "Ha akarom elhiszem ha akarom nem" ezt arra írta hogy minden egyes hdd-t leteszteltem mert leírtam neki is privátban.
    Aztán ezt követően a 153 pozitív-ommal kapcsolatban írta hogy pont ezért vett tőlem, tehát egyik szavával üti a másikat :W
    és hogy hdd sentinel kép sehol (nem kért)
    Illetve mejegyezte hogy volt már olyan mint most hogy szállítás közben sérült meg a "cucc" az ö szavaival élve, és az eladó kifizette neki :DDD :W :C

    Erre csak ezt írtam neki, az én privát üzenetem bemásolnám az övét csak saját szavaimmal fogalmaztam meg

    Szia
    Mint írtad 157 pozitív értékelésem van, nem lenne célom a renomémat úgy mond elrontani 3500 ft-os tételeken. De mivel tudom hogy hibátlan terméket küldtem így nehezemre esik elfogadni azt a tényt hogy azt állítod hogy hibásat küldtem.
    Ha akarod elhiszed ha akarod nem, ez így van de akkor pedig miért nem nyomatékosítottad hogy "szia érdekelne a hdd de csak hdd sentinel kép fejében" és akkor kapsz róla képet.
    így utólag nem tudom mit mondjak erre. Én is mondhatom azt hogy ha akarom elhiszem ha akarom nem hogy például nem ejtetted el őket...
    Persze én nem így vélekedek róla, valószínűbbnek tartom hogy a futárszolgálat hibázott.
    Amiért továbbra is csak azt tudom mondani őket keresd.
    És ha vásároltál már úgy hogy szállítás közben megsérült a termék és az eladó vissza fizette az árát, akkor az az eladó jóindulata. Miért lennék köteles azért mert a futárszolgálat hibázott kifizetni több ezer forintot ? :F Ezzel magamat megkárosítani..
    Arról meg nem beszélve ha már történt veled ilyen és ott vissza fizették neked az árát
    és a fentebbi gondolatodat folytatva hogy "ha akarom elhiszem ha akarom nem" -elven miért ne gondoljam azt hogy most megpróbálkozol ezzel ismét hogy ingyen legyen a hdd..
    Mint említettem ha ezt az elvet követném így is gondolkozhatnék.
    De továbbra is azt tudom mondani hogy inkább a DPD-t keresd ezzel majd ők fizetnek ha sérülten szállították le a terméket.

    [ Szerkesztve ]

    Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák