- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
Seedhoston nem megy nekem a fileshare. 404 a válasz, ha megpróbálok elmenni a generált linkre. Pedig korábban működött. 5let?
-
edk-
őstag
Sokáig a Pulsednál voltam, most a seedhost.eu-nál. Utóbbinál jobb sebességeket tapasztalok, leginkább seedbox -> google drive irányba, illetve a seedboxról magamhoz töltve kihajtja a vonalamat, míg a Pulsedról lassabb volt a többszálas letöltés.
-
edk-
őstag
A szolgáltatóm jócskán árat emelt. Tudtok ajánlani kiciócó boxot? Mondjuk 500 GB körüli tárhely kellene, havi 2-3 TB upload elég. Jó lenne SSH is. Legyen megbízható (mindig elérhető, belassulástól, fagyástól mentes). Havi 5 dollár vagy euró körül szánok rá (az emelésig kb. ennyi volt az enyém, 1 TB tárhely, 10 TB upload, SSH).
-
edk-
őstag
válasz
enginev3.0 #4118 üzenetére
Lassabban írd, hogy én is értsem!
-
edk-
őstag
válasz
enginev3.0 #4116 üzenetére
Mit érdemes ahhoz seedelni a ráadáson, hogy ilyen szép sebességek jöjjenek ki? Asking for a friend.
-
edk-
őstag
válasz
SzJoco_ #4114 üzenetére
Szerintem megfelelne neked a Pulsed Media M1000M csomagja, EUR 6.49 plusz áfa.
-
edk-
őstag
Én a Pulsed Media fordított aukcióján havi 4 euróért (plusz áfa) beszálltam. Elégedett vagyok. Láttam már 80 megabyte/s fölötti letöltési értéket is. SSH hozzáférést adnak, így rclone-nal közvetlenül a google drive-ra tudtam tölteni az adatokat (szintén >80 MB/s).
-
edk-
őstag
Szervusztok,
A justseed.it sajnálatos megszűnésével más boxot kell keresnem. Ilyen olcsót nyilván nem találok (átlagosan évi 10 dollárba ha került), a speedbox.li még a legkedvezőbb az outletes pici csomaggal. Igen ám, de Out of Stock (mondjuk a többi csomag is). A tapasztalat szerint milyen időközönként válnak újra elérhetővé a csomagok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest