- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Ultrassed dedi, kicsit most drága a árfolyamok miatt, de 20-22500 Ft 100 TB upload 2TB Nvme ssd
Ha eléred az up korlátod 10 Mbit/s a köveztkezö ciklus elejéig.
Napi 1-11 TB ( MAG oldalon, auto dl, minden torrent letöltés, napi 4* 5* kézi törlés amit nem visznek úgy.
Jó nem 10 Ft de akinek esetleg belefér mostanság magasan ez a legjobb. -
den89
tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, egy időben viszonylag aktív hozzászóló voltam. Most rákényszerültem, hogy újra használjak kicsit seed szervert. Bestbox 1gbit/1gbit 900 GB csomagjára fizettem elő 1 hétre 1350 Ft-ért (1 hónapra amúgy 4000 Ft). Vélemény: meglepően jó. Szuper, hogy ekkora tárhely. Sebesség is elég korrekt, ha vannak felkapottabb torrentek 15-30 mb/s sebességgel is tölt fel, amúgy napközben beáll kb 5-10 mb/s közé, éjszaka 1-2 mb/s-re hajlamos azért belassulni. 3 nap alatt több mint 2 TB-ot töltött fel! Azért az elég jó a korábbi tapasztalataim alapján. Hátrány: napi 2-3x újra kell indítani a klienst, mivel "lefagy" és leáll. Ha ez nem lenne maximálisan elégedett lennék. Ez alapján nem érdemes olyan szervert használni, ahol maximalizálják a feltöltés mennyiségét X TB-ban. Mert ezzel 1 hónap alatt bőven fel lehet tölteni akár 20-25 TB-ot is.
Üdv! -
slezakimi
senior tag
válasz
flowerstone #4297 üzenetére
Mondjuk ennyiért nem tudok.
10 font 1 terra, 20 gigabit. -
ricogsm
őstag
Sziasztok !
seedserver.co szombaton regeltem és azóta várom ,hogy aktív legyen a szolgáltatás.
ki használja ezt a szervert?
Mert mailra se reagálnak stb. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Putyin90 #4293 üzenetére
Szia!
Bejelentkezel az oldalra. (https://console.seedboxws.com/login)
Baloldali menü "My Seedboxes".
Innét már emlékezetből írom, mert már nincs náluk szerverem:
Valami restart vagy reset paranccsal újraindítod a klienset, ha igy sem sikerül, akkor sajnos szerver újraindítást kell kérni. (szerintem azt is lehet itt kérni)
Ha itt nem szerepel, akkor a Discord menüponton keresztül is kérheted. (nekem nem volt rá szükségem több mint egy év alatt)
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Seedboxws-től vettem próbára, legolcsóbb seedbox.
Belépek és ez fogad. Hogy lehet megjavítani?
-
M107
addikt
válasz
kormoskandur #4289 üzenetére
Ultraseed NVME 2TB SSD 100 TB up gyors egy deák feri 1 hó 100 TB up után lekorlátoz a kövi hónap elejéig 10 MB/s -re 2 TB anyagnál ez napi 10-15 GB persze ha lemondod és újra előfizetsz újra él a 100 TB korlát.
Amikor előfizettél rá tehát 04.15 az 05.15 lesz -
Kekmen
senior tag
válasz
kormoskandur #4289 üzenetére
A rapidot használtam régen. OVH-s szerverre tettek, egyáltalán nem voltam elájulva tőle, de a supportjuk az 5*. A seedit4.me kezdeteben pár szerverrel indult azok is Hetzneresek voltak, a TL-en ráugrottak sokan a promóra ezért állítólag nagyon gyenge volt. Azóta költöztek Hollandiába, a csomagok típusa is változott és bővítettek, szóval mostanra már biztosan jobb, de konkrét tapasztalatom nincs.
-
kormoskandur
tag
válasz
LeroyJetro #4288 üzenetére
sziasztok,
ismeri valaki ezeket az oldalakat és a szolgáltatásaikat? Valami vélemény róluk? Két tracker oldal preferálja ezeket és bónuszpontot ad utánuk. USD/EUR árfolyamot elnézve húzós áraik vannak. Kérdés, hogy megéri-e.
https://www.rapidseedbox.com
https://seedit4.me/ -
Szia!
Ha hozzáférsz, akkor az ncore.tracker file-t kell szerkeszteni vagy lecserélni azzal, amit az oldalról leszedsz. Sajna az autodl-tn nem fejlesztik és az ncore címe megváltozott, gondolom azért nem megy nálad sem.
-
slezakimi
senior tag
válasz
Infinity70 #4286 üzenetére
Megoldottam átmenetileg.
Chatzilla leszedi a gépre, onnan Fling ftp meg feltolja a szeróra. -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Feralon 1 hete próbálom beállítani az autodl letöltést Ncore-ról.
Sajna igen hülye vagyok hozzá.
Megköszönném, ha valaki megszánna és megcsinálná, minden hozzáférést adok hozzá.
Már fogalmam sincs mit rontok el, én feladtam.
Köszönöm -
SRII
őstag
Köszönöm (van hivatalos) a win 10 sok helyet foglal és nehéznek gondoltam egy pötyögő pc re, így azért gondoltam, minél kisebb annál könnyebb.(akkor értem, régi win nem!
Esteleg valami kész program lunux vagy más könnyedebb gyorsabb rendszer amit csak fel kell telepíteni és nem kell hozzányúlni szerkezgetni van ilyen ? -
-
SRII
őstag
(itt pörög az élet
)
Összeraktam a kis seed gépemet, szeretnék érdeklődni, hogy ha én win xp sp3 rakok fel azzal is működik minden megfelelően 0/24 ben? gondolok itt a programokra webui qbittorent,
ubuntu meg ilyenektől kiráz a hideg, nem nekem való, szörnyű számomra, ha csak nincs olyan verzió,hogy felröppentem, felrakom a qbittorent az mehet a dolog, és nem kell programozni, turkálni a programokba, meg szövegekkel lehívni parancsokat, meg isten tudja miket, erre sem időm sem erőm sem akartom nincs!(kinek a pap kinek a lánya) -
SRII
őstag
válasz
gyuri81 #4274 üzenetére
Nem követek le semmit! berakom letölti benne marad!(amit letöltök az oldal külön jelezi nekem hogy már le van töltve megjelöli nekem ,hogy ne töltsem le még egyszer) nem arány javítás a lényeg, lényegében minden ingyen van az oldalon nekem! Besegítek ,hogy minél több ideig legyen seedlet fájl az oldalon. jelenleg 6 szerver fut , közben az enyém is kész lesz! Ez segítség egy oldalnak..(akik nem is olyan kicsik) arány javítás nekem már nem kell a nagyobb oldalakon sem!
-
M107
addikt
Függ azért sok minden az oldaltól s ahová seedelsz.
Ismerős Ultraseedet használ 2 TB 50 gbit/s SSD korlát 100 TB és egyedül ő hoz normálisan és normális sebességgel torrentet mondjuk a mag-on.
jó ára is van azt hiszem most olyan 18000 Ft körül van.
És ha 100 TB letelik akkor 10 Mbits re korlátozódik napi olyan 100 GB up a hónap elejéig vagy lemondod és újra veszel egy másik 100 TB és akkor újra él a sebesség iscsak hát az megint majdnem egy 20-as
-
SRII
őstag
Igen! fent a seedboxed kat majd lent VIEW PLANS én jelenleg ezt használom, mind kettő remekül teszi a dolgát(eddig) nekem jelenleg a 4 Tb van 6000 fájl, a 2 tb közel 3850 darab! birja ! Igaz nem 10Gb/s de elég gyors ahhoz képest
-
Soma01
veterán
Mi a monsterseed weboldala?
Az ultra pont cct próbáltad már? Én ott vagyok. Nekem bejön. Az adatkorlát miatt nem a legjobb, de nekem elég amit ad és nem drága. 16 euró, 4TB hely, 12TB feltöltés. 150-el simán, stabilan tölt le. De felele is jó. 400 torrent van bent nekem gond nélkül.
-
SRII
őstag
Hello!
Ha otthoni szerveren gondolkozom akkor milyen hardver háttér kell ahhoz ,hogy 4db 3TB winyot fullra pakolva elvigye 0/24 be ? (csak saját célra!!)gondolok itt proci, ram, egy jó táp.
A másik kérdésem az lenne,hogy meg lehet e azt oldani, hogy minden winyó külön külön qBittorent klinese legyen(ezt csak ugy, hogy ha külön külön rendszert rakok rá?)
(ezen azért gondolkodtam, mivel előfordulhat az ,hogy befagy leáll qBittorent klines és nem a 3 winyo tartalmát kell egy programnak vinni)
Köszönöm a válaszotok! -
SRII
őstag
Halihó!
Leírnák pár dolgot amit tapasztaltam az elmúlt hónapokban, jelenleg 6 szervert bérlek és leírom mit tapasztaltam, háta ezzel segítek valakinek és nem tesz felesleges köröket!
Egyik sem dedikált, mind megosztott dobozok!seedhost.eu (1Gb/s)(korlátolt forgalom ,sajna) megbízható, gyors addig míg nem lesz több a fájl rajta, sajna eléggé meg van tömve akkor akadozik, (de én nem azért bérlek seed szervert, hogy az 1Tb ból csak 600gb használjak)időtúllépések vannak, és le le áll az egész.
A gondok 70% - tárhely telitettségnél már be dob egy egy leállást! kb 80Mb/s volt az eddigi legnagyobb sebesség!
Olcsó a többihez képest sajna az a fránya havi TB feltöltési keret nem teszi a legjobb szerverek közé! főleg úgy nem, ha már kezd tele lenni folyton leáll!(lehet venni hozzá plusz TB de akkor már nem is éri meg)seedserver.co(1Gb/s) magyar!(korlátlan forgalom) megbízható, gyors, kicsit drága a külföldi szerverekhez képest, de eddig mindennel megbirkózót, nem tudok rá rosszat mondani működés tekintetében csak, hogy drágább a többinél!
85-90 a letöltés elég gyors, sajna a kommunikáció nem az erősségük, van hogy 1 napig senki nem is reagál semmire.debiseedbox (10Gb/s)-gyors , (korlátlan forgalom) erős, tölt fel- le, jó árban van a külföldi szerverekhez képest, (amik ezen specifikációkkal rendelkeznek) teszi a dolgát, gyors arányjavításra, illetve gyűjteni a Tb -okat, ezzel lehet, nem áll le, nem akadozik(120-125 sebesség amit tudott nálam) Van 50%kedvezmény is első belépéskor, rendeléskor.(ha jól emlékszem!!)(egyszerre 20-25 torrentet is képes letölteni gond nélkül nagy sebességgel!)
seedboxes.cc nagy tárhely, jó árak, 20Gb/s (korlátlan forgalom) csakhogy, gyenge, 150-200 torrentél már erőlködik, semmi jot nem tudok erről elmondani, ha beugrok egy jól futó filmhez, csak gondolkodik, erőlködik, 25-35Mb/s-gyenge nagyon, van hogy nem tud megküzdeni 3-5 egyszerre futó fájlal ilyenkor lassú letöltés, és nagyon nagyon
az egész!
monsterseed (1GB/s) hát ezen meglepődtem, regisztráltam, fizettem, olcsó korlátlan fogalom, gondoltam, semmit nem fog ez tudni ami nekem jó lesz, hát de! kettő (egy 2Tb és egy 4TB) bérlek tőlük, erős, nem lassul be, teszi a dolgát (ha jó sebességgel van megáldva a feltöltő akkor 105Mb/s letöltésem van) az egyiken kb 6000 fájlt futtatok és egyszerre seedelem , van hogy 150-200 torentet is berakok egyszerre letöltésre ,minden gond nélkül teszi a dolgát, nem akadozik, nem omlik össze, és szépen is szedi lefelé, lehet én fogtam ki olyan boxot amin csak én vagyok de ennek az esélye 0 főleg mind kettőnél?!
Nálam eddig best! persze ez nem jelenti azt, hogy most mindenkinek kiszolgálja az igényeket, és ez a legjobb ami a piacon van, de nálam a többihez képest tudásban árban a legjobb, ez csak személyes tapasztalt! -
SRII
őstag
válasz
ElektrikusDE #4267 üzenetére
Őszintén egy kukkot nem értek semmiből, mire kellene lépni,(van program, meg belépsz a routerbe, meg ki kell választani listából valamit de az én típusom nincs,
meg 5 oldalra eldob mi miért, de pár lépésben ezt nem lehetett volna leírni, ahogy látom ez nem utorrent portnyitására van ez a leírás, bár lehet arra is jó de ez nekem nem megy) összerakok mindent, feltelepítek mindet, még egy oldal motorjában sem vesznék el, de őszintén én ilyent nem csináltam, sőt tényleg egy kukot nem értettem belőle,:
(lehet hogy éjszakás melo után nem kellene ilyenekkel foglalkozni, vagy az agy hülye hozzá vagy a kávé volt kevés most aggódom
)
-
ElektrikusDE
senior tag
Szerintem portot is kéne nyitni, helyesebben forwardolni!
Segítség lehet pl.
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Nos passzívból aktívba!
Nem sikerül, tűzfal hozzáadni, beállítani a utorrentet minden megvan, de nem vagyok aktív!
A szolgáltatómat felhívtam, nem vagyok natolva, így mit is kellene csinálnom? tudna valaki segíteni uraim? köszönöm. -
SRII
őstag
Nos , gondolkodtam egy saját szerveren, persze a saját nettel saját géppel. Van egy elképzelésem kérlek segítsetek helyrerakni mert nem látom át tisztán a dolgokat!
Jelenleg 1GB/s netem van, eléggé gyors, sőt saját gépen gyorsabb mint a bérelt szerveren
Milyen alaplap mennyi ram és milyen proci és táp ,hogy én ezt valóra váltsam gondom nem kell sokat ennie, minimális összegből talán egy nagyon kicsi gép is elég lenne!
(jelenleg egy Dell Latitude e6410 laptopról seedelek (kb a 720p videók lejátszására alkalmas feljebb már már erőlködik) ezzel jelenleg 2300 db torrentet seedelek minden gond nélkül!
Ebből a pici gépből kiindulván nem hiszem,hogy valami erő gépre lenne szükségem, a seed szeron jelenleg 9973 darab torrentet futtatok (ez már azért döcög mikor hozzáadok 5 nél több torrent fájlt egyszerre) de bírja még :d
Valami kicsi olcsó alaplap ddr2 memo 32gb és egy 4 magos proci és egy 350 tápra gondoltam.
Ez kivítelezhető?
Ha megvan a gépen az r torrent futtatható rajt a web felűleten?
(nem értek hozzá annyira de a döcögő korlátolt 1Gb/S szerokon ennél a saját netem is gyorsabb, és változtatni akarok.
köszönöm a kiegészítéseket, segítségetek, és a helyreigazításotok (mert szükség van rá) -
SRII
őstag
Már megoldottam! Megpróbáltam állítgatni de ha többet rakok be egyszerre belassul sőt le is fagy a rtorrent, így elég ez a 20 db.
Jelenleg ezt használom, [link] eddig jó, gyors feltöltés olcsó és igaz cserélgetni kell a torrentet de 2 rugót meg ér ,hogy 2-3 nap alatt feldörgöljek 2-3t , ráadásul korlátlan slot, és adatforgalom, arány vagy helyezés ,pont gyűjtéshez ennyi elég átlagos embernek mint nekem. -
SRII
őstag
Sziasztok!
Seed szervert használok, a torrent oldalon megvan mit szeretnék letölteni a torrent filet le is töltöttem, de sajna egyszerre csak 20 torrentet tudok a szerverbe rakni, ha 21 et rakok egyszerre már azt az egyet nem rakja be, hogy lehet egyszerre többet berakni ,(20-asával elég lassan megy)
Köszönöm a segítségetek! -
gringoka
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudok felcsatlakozni ultraseedborxra kodin keresztül.
Valaki tud segíteni? -
vysor30
újonc
Sziasztok!
Van egy 150gb-os csomagom a seedserver.co oldalon és hiába tallózom be a torrent file-t állandóan ezt írja ki.
Mi lehet a baj?
-
gsmtomi
csendes tag
Én még mindig szívok a bestbox.be vel ,bàr a kapcsolat sebessége màr jó
-
M107
addikt
Neked azért volt kiépített rendszered otthon, ha jól emlékszem vagy mintha mondták volna.
Meg neked volt több TB anyagod seedben ezt szerverrel kivitelezni nem nagyon lehetséges, vagy jó pénz mag kell hozzá de akkor sem éri meg..Én anno 328 TB kiszálltam nem vonz már a dolog.
De van egy ismerős aki már 4 PB felett nyomja kis lépésekben, de ő is abbahagyta már a nagyüzemi ilyet :)
Már csak nagy szellem01 lehet bár kitudja...
Amúgy a dedik a legjobbak csak az pénz és kb 100TB up után újra ki kel csengetni az összeget mert mind up korlátos, de neki csak épphogy az alapra kellett arra meg bőven elég. -
anyulakcukik
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a dediseedbox szerverek mennyire "biztonságosak"?
Mármint mennyire ugrik rá a hatóság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest