Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #213 üzenetére
Mivel ez itt az Upay fóruma, mi ebben tudunk neked segíteni, de az összes digitális platformra ugyan ez vonatkozik. (viszont nem offolunk!)
Mindennek a lényege, hogy a játék aktivációs kód SOHA nem gépekre, hanem felhasználónév/email párosra van regisztrálva/korlátozva. Ha te 125 gépre telepíted fel az Uplay-t annak sincs akadálya, de csak egy gépen lehetsz AKTÍV (tehát lehetsz bejelentkezve), magyarul online egy felhasználónévvel. Nem bonyolult.
Felhős kérdésekre az előttem szólók válaszoltak, tehát működik (többé-kevésbe) tökéletesen. Ha minden klappol, a külföldön befejezett játékot otthon ott folytatod, ahol abbahagytad.
-
távcsőves
senior tag
válasz
Bandi821 #213 üzenetére
Arra figyelj oda, ha játékot veszel digitálisan, mindkét országban használható legyen! Tehát pl XY játék akciós épp, de csak pl UK területen aktiválható/használható. Az ilyen játék MO-n nem fog működni.
@: GabeeJR: frissitettem már klienst, ua a probléma. Tényleg ami eszembe jutott megpróbáltam, utána jöttem kérdezni ide. Én részemről Ubisoft játékot csak Steamen vagyok hajlandó venni többet.
[ Szerkesztve ]
-
gabee jr
tag
válasz
Bandi821 #170 üzenetére
Én az AC szériáról tudok neked nyilatkozni.
A Black Flag mentéseket (ha van) nem menti felhőbe, hiába írja ki.
A többi AC játékkal elvileg nincs gond, de erre figyelj.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okos Otthon / Smart Home
- Politikai mémek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SONY WF-1000XM5 Truly Wireless zajszűrős bluetooth fülhallgató fekete
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 3070 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)