Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Schaf #72497 üzenetére

    Azt gondolom valaki esetleg felébredt a UPC-nél, és kezdik tiltani az Androidos boxokat amik HDMI kimenettel akár a UPC szar boxát is kiválthatják ha valaki előfizető? - nem hinném hiszen amikor megjelentek a boxok akkor nem működött külső kijelzővel és ha nem tévedek tavaly óta engedélyezett. Nincs különösebb ok a tiltásra hiszen rákötsz egy számítógépet a TV-re és mári működik. Azért fejlesztik az app-ot, hogy használják is. Nem látom, hogy szándékos lenne a dolog, nálam mindegyik boxon jól működik. Ma is megnézem, hogy milyen, tudtommal a legfrissebb van fent.

    Lásd pl van előfizid de nem akarsz 3 boxot fizetni a lakásodban... Veszel 2 boxot, adsz nekik netet és a HorizonGo-val már ki is váltottad a plusz boxokat... - ezek már összeesküvés elméletű dolgok, nem kell ennyire túlgondolni a dolgokat. 3-ik TV esetében ingyen csatornák is vannak és ha nincs app akkor egy HDMI kimenetes netbook is megoldás ha valóban úgy lenne ahogy írod.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák