Új hozzászólás Aktív témák

  • szabogabor10

    veterán

    Sziasztok!

    Észrevettem, hogy hajnalban az Eurosport 1 HD-n bizonyos időközönként kis kockákat látok a képben kb. 1 másodpercre. Ez ugye a 128 MHz-en van, ahogy olvasom, ez problémás freki lehet. A jelszint 75-78%, a jelminőség kb. 68-80%-ig megy. Semelyik másik frekin nincs gond, még a 112-n és a 120-on is 100% a jelminőség és 92-95% a jelszint. Nappal nincs gond, csak hajnalban, és csak ezen a csatin. Az ATV HD-n sincs gond, ami ugyanezen a frekin van. Mediacard-om van, a helyszín BP XI. ker., társasház.

    Kabelmanianak mondom, hogy kiiktatta a szerelő a 3-as osztót (amiről korábban beszéltünk), és betett egy sima toldást. De én kizárnám a kábelezési hibát, csak ezen a csatin van gond. És viszonylag ritkán jön elő (1-2 percenként, de néha kicsit több, néha kicsit kevesebb). Képkimerevedés soha nincs.
    Netem / telefonom nincs a UPC-nél, így nem tudom megnézni a modem jelszinteket. Mi lehet a probléma? Ha bejelentem, mit tudnak csinálni azon kívül, hogy mediaboxot akarnak hozni?

    Azért is fura, mert korábban a Diginél a 121,5, 128,5 és 135,5 MHz-en lévő HD csatik mindig tökéletesek voltak, pedig azok is problémás frekik.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen

Új hozzászólás Aktív témák