Új hozzászólás Aktív témák

  • csabi63

    senior tag

    válasz ztsoft #41412 üzenetére

    TechniStar K2 ISIO. Magyarul.
    Előnye, hogy szinte nem fogyaszt, (használat közben 8W) kussban van, (nincs benne HDD) és szabadon felhasználható a felvett anyag (TS, TS4). Rögzít külső HDD-re, de akár pendrive-ra is, NTFS-re formázva is. Hátránya a 24 órás EPG (tudna 14 napot, de ugye a UPC) és az egy tuner. Ez utóbbi nekem nem hátrány, mert a tévében külön kártya van. A box egyedüli feladata a műsorrögzítés, közben a tévén azt nézek amit akarok. Ráadásul az EPG amellett hogy tetszetős (és magyar), nem hülye. A 24 óra ellenére is tudja a sorozatfelvételt. Ahogy felbukkan a következő rész a műsorújságban, már állítja is be.

    Az ára itthon 65k, de német e-bay-en 50k körül hozzá lehet jutni 2+1 év garanciával. Persze olcsóbbak is vannak akár két tunerrel is, pl. ez. De megbízhatóságban a Technisat sokkal jobb mint a Xoro, vagy akár a Venton. Néhány száz, talán ezer hsz-t is elolvastam német, cseh (Google fordító) oldalakon ezzel kapcsolatban. Náluk igen nagy a kereslet a DVB-C STB-k után. Itthon még egy normális fórum sincs. Havi 4 hsz az nem fórum, itt a UPC box rulez.

    Majd' elfelejtettem a videotár hiányát. De sosem használtam, nekem az nem volt szempont. Összességében a UPC box jobb, többet tud ennél, a hasonló tudásúak 120-130k körül kezdődnek (szintén videotár nélkül). Egy VU+DUO 2 már minőségi box, de annyi pénzt nekem nem érne meg. Ez a kis box tökéletesen megfelel. Hogy szabadon cipelhetem bárhová a felvett anyagot, az igen nagy plusz.

Új hozzászólás Aktív témák