Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz riki #22264 üzenetére

    Lehet, hogy a jelentős része igen, de pl. én sem tartozok a jelentős részéhez, és itt a fórumon is tudnák mondani kapásból több nicket, akik szintén analóg adást néznek, és nem is kívánnak digitálisra váltani, amíg nem feltétlenül szükséges! Megjegyzem bár nekem CRT TV-im vannak, de egy boxom van, mert így volt jobb ára az előfizetésnek, különben nekem se lenne!

    Vannak más szolgáltatók, ahol nem ilyen erős tendencia még az analógról digitálisra átkényszerítés, de sajnos ezek nálunk nem elérhetők!

    Kisebb sávszélesség oké, de több tartalom? Hagyjuk már! Mindenhol csak a panaszt hallod, hogy ezt meg azt az adót kivették, és helyette jönnek a szarok!

    Előfizető igényei jobban nyomon követhetők? Hát jahh, az lehetne, csak épp nem érdekük! Sokan örülnénk egy olyan lehetőségnek, ahol a csomagodat Te magad állíthatod össze, minden egyes csatornát külön válogatva! Ennek technikai feltételei már adottak lennének a digitális korszakban, de valahogy mégsem akarják nyomon követni az igényeinket sem a csatornák, sem pedig a szolgáltatók! Érted te ezt? Pedig nálam kapásból a ~20 sportcsatorna ki is eshetne...

    Azt meg, hogy mit veszek, majd eldöntöm magam, és eldönti a pénztárcám! Ha kérdésem lesz hozzád ezzel kapcsolatban, keresni foglak, megígérem!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák